Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (pics)

Νέα Σμύρνη: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (pics)
Φρίκη στη Νέα Σμύρνη. Το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, καλυμμένο με ένα φαράσι. Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν το συμβάν.

Ένα νεογέννητο βρέφος με τον ομφάλιο λώρο εντοπίστηκε νεκρό το απόγευμα του Σαββάτου, στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Πριγκιποννήσων 5.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, το παιδί -πιθανότατα αγοράκι- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το νεογέννητο αγοράκι εντόπισε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου μια καθαρίστρια που είχε πάει στο σημείο για να καθαρίσει την πολυκατοικία, στην οδό Πριγκηπονήσων 5. Μάλιστα, όπως δήλωσε στις Αρχές, το μωρό ήταν καλυμμένο με ένα φαράσι.

Άνδρες της αστυνομίας βρίσκονται ήδη στο σημείο, διεξάγοντας επιτόπου έρευνες και συλλέγοντας στοιχεία, ενώ αναζητούν τη μητέρα.

Να σημειωθεί ότι λαμβάνονται καταθέσεις από όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας.

Μνήμες από Πετρούπολη

Το τραγικό περιστατικό ξυπνά μνήμες από ανάλογη υπόθεση στην Πετρούπολη, πριν από δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, στα τέλη Φεβρουαρίου, ρακοσσυλέκτης, ψάχνοντας στα σκουπίδια, είχε βρει ένα νεκρό βρέφος, επίσης τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πετρούπολη: Άνδρας πέταξε το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί από την πτώση μικρού αεροσκάφους (pics&vids)Σοκ στην Κόρινθο: Ασθενής έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφοΑνείπωτος πόνος στο Κερατσίνι για τον θάνατο του 16χρονου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments