Ζώδια

Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2017

Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2017
​Κριός: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου  Για εσάς τους Κριούς το 2017 μπαίνει αρκετά ερωτικά. Πιο συγκεκριμένα, ο Φεβρουάριος αναμένεται πολύ ερωτικός δεδομένης της ταυτόχρονης παρουσίας του κυβερνήτη σας Άρη και της Αφροδίτης στον πρώτο ηλιακό σας οίκο. Εκμεταλλευτείτε το για να προσελκύσετε τους άλλους με εκείνο τον δυναμισμό που ξέρετε πολύ καλά να επιδεικνύετε. […]

​Κριός: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου 

Για εσάς τους Κριούς το 2017 μπαίνει αρκετά ερωτικά. Πιο συγκεκριμένα, ο Φεβρουάριος αναμένεται πολύ ερωτικός δεδομένης της ταυτόχρονης παρουσίας του κυβερνήτη σας Άρη και της Αφροδίτης στον πρώτο ηλιακό σας οίκο. Εκμεταλλευτείτε το για να προσελκύσετε τους άλλους με εκείνο τον δυναμισμό που ξέρετε πολύ καλά να επιδεικνύετε. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την αναδρομή της από το ζώδιό σας στις 4 Μαρτίου για να την ολοκληρώσει στις 15 Απριλίου. 

Επίσης, μέχρι τότε θα έχει ήδη αρχίσει την αναδρομή του ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου για να ξαναμπεί στο δικό σας και να κάτσει εκεί ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου. Προσοχή θα χρειαστεί εκείνο το διάστημα σε τυχόν έρωτες που επιστρέψουν από το παρελθόν γιατί το πιθανότερο είναι να τους κλείσετε την πόρτα. Μάλιστα, εάν είστε δεσμευμένοι, η επιστροφή κάποιου έρωτα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον δεσμό σας. 

Το ίδιο ισχύει και για τα τέλη Αυγούστου οπότε η Αφροδίτη από τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου στον ίδιο οίκο και την παράλληλη αναδρομή του Ερμή, θα φέρει τον κόμπο στο χτένι και θα σας αναγκάσει να επιλέξετε. Στα πιο θετικά σενάρια της ίδιας περιόδου είναι ο ερχομός ενός απογόνου που κάνει τη σχέση με το έτερον ήμισυ να πετάξει στα ουράνια μέσω στεφανώματος!

Άλλωστε, ο Δίας από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο μπορεί να σας έχει ήδη φέρει γάμο! Τέλος, από 10 Οκτωβρίου και μετά, το πέρασμα του Δία στον όγδοο ηλιακό σας οίκο θα σας δώσει ευκαιρίες να χαρείτε πολύ περισσότερο το σεξ και να ανοίξετε καινούριους σεξουαλικούς ορίζοντες! Δοκιμάστε πράγματα και στάσεις που δεν είχατε δοκιμάσει μέχρι πρότινος και δεν θα βγείτε χαμένοι!

Ταύρος: 21 Απριλίου – 20 Μαΐου 

Για εσάς τους Ταύρους η αλήθεια είναι ότι το 2017 δεν θα είναι και από τις πιο ερωτικές χρονιές της ζωής σας, πράγμα που μάλλον ήδη αρχίσατε να νιώθετε από το φθινόπωρο του 2015 με την είσοδο του Κρόνου στον Τοξότη και στον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Ψυχολογικά όρια και άμυνες μαζί με οικονομικά, φορολογικά ή ασφαλιστικά βάρη και υποχρεώσεις δημιουργούν ένα μίγμα που μάλλον θα σας κάνει να αποστρέφεστε την ερωτική ένωση παρά να την επιδιώκετε. 

Σε αυτό συνηγορεί και η αναδρομή του πλανήτη κυβερνήτησας, της Αφροδίτης από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, η οποία θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας. Προσοχή την ίδια περίοδο σε έρωτες που μπορεί να επιστρέψουν από το παρελθόν. Επιπλέον, από τις 6 Απριλίου έως τις 25 Αυγούστου, οπότε ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, η ερωτική σας διάθεση θα είναι γενικά πεσμένη και οι ευκαιρίες για ερωτική συνεύρεση λίγες. Πιθανές καθυστερήσεις και μπερδέματα με εφορία, τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς θα είναι η αιτία για την πτώση της λίμπιντό σας. 

Μια ανάσα έρωτα και απόλαυσης θα πάρετε, όμως, από 6 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου όσο η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας. Σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη διέλευση του Άρη από τον τρίτο σας ηλιακό οίκο, οι κοντινές θαλασσινές εξορμήσεις θα είναι στο πρόγραμμα και θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά. 

Τέλος, από 20 Σεπτεμβρίου έως 14 Οκτωβρίου είναι σχεδόν βέβαιο ότι, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, οι αδέσμευτοι Ταύροι θα ζήσετε κάποιον φθινοπωρινό έρωτα, ο οποίος μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση με την είσοδο του Δία στον έβδομο ηλιακό σας οίκο από τις 10 Οκτωβρίου και μετά. Οι δεσμευμένοι να περιμένετε μέχρι και γάμο χάρη.

Δίδυμος: 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου 

Για εσάς τους Διδύμους ο εξ απεναντίας Κρόνος υπόσχεται και φέτος να σας «τακτοποιήσει» από άποψη συντρόφου/συζύγου, ειδικά εσάς του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Κρόνος από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο θα φέρει σημαντική ανάληψη ευθυνών αλλά και ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν με τον τομέα των σχέσεων και του γάμου. 

Για παράδειγμα, αν είστε σε σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε τι «δουλειά» έχει το άτομο αυτό στη ζωή σας και τι ρόλο παίζει μέσα σε αυτή. Εάν πιστεύετε ότι η «δουλειά» του/της συντρόφου σας είναι αξιόλογη, τότε το πιθανότερο είναι να προχωρήσετε τη σχέση ένα βήμα παραπέρα και να την επισημοποιήσετε μέσω αρραβώνων ή γάμου. 

Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι το άτομο αυτό δεν κάνει και τόσο καλή «δουλειά», θα υπάρξουν τριγμοί στη σχέση που ενδέχεται να οδηγήσουν σε χωρισμό – ιδιαίτερη προσοχή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στους Ιχθύς. Για τους αδέσμευτους Διδύμους, δεν είναι καθόλου απίθανο να μπει στη ζωή σας κάποιο άτομο με το οποίο να συνδεθείτε ερωτικά και το οποίο να σας γίνει πολύ σημαντικό αν και ταυτόχρονα κάπως καταπιεστικό λόγω Κρόνου.

Μάλιστα, η παρουσία του Δία από τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο φαίνεται να σας έχει φέρει αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και νέους έρωτες. Οι ευκαιρίες αυτές θα αποδώσουν τα μέγιστα τον Ιούλιο οπότε θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Και για όσους δεν έχουν σταθεί τυχεροί μέχρι τότε, λάβετε υπόψη ότι οι ερωτικές κατακτήσεις ευνοούνται από 14 Οκτωβρίου έως 9 Δεκεμβρίου και ειδικότερα από 22 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου οπότε η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό και στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο υπόσχεται το φλερτ να εξελιχθεί σε σχέση.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου 

Για εσάς τους Καρκίνους το 2017 αρχίζει αρκετά ελπιδοφόρα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης από τον ένατο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα φέρει αναπτέρωση του ηθικού σας και έρωτες που μπορεί να γνωρίσετε σε ταξίδια ή στο πανεπιστήμιο εάν σπουδάζετε. Ωστόσο, η ταυτόχρονη διέλευση της Αφροδίτης και του Άρη στον δέκατο ηλιακό σας οίκο από τα τέλη Ιανουαρίου και η ακόλουθη αναδρομή της Αφροδίτης από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου μάλλον στρέφει το ενδιαφέρον και την ενέργεια σας στην καριέρα και σε σχετικές εκκρεμότητες. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι ο έρωτας που μπορεί να ξεκίνησε τον Ιανουάριο ίσως να τελειώσει ή να μπει στον «πάγο» για όσο καιρό η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Αν ο έρωτας κρατήσει, τότε ενδέχεται να έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης από τα μέσα Απριλίου και μετά. Από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς αναμένεται να είναι ο Αύγουστος κατά τη διάρκεια του οποίου η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς αλλά και επιρρεπείς σε φλερτ, εξόδους και σαρκικές απολαύσεις. 

Το φόρτε της επιρροής θα βγει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου δεδομένου ότι κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο το μυαλό σας θα είναι αρκετά απασχολημένο με παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις σχετικές με κοντινούς συγγενείς ή γείτονες λόγω της αναδρομής του Ερμή στον τρίτο ηλιακό σας οίκο. 

Τέλος, η αλλαγή ζωδίου του Δία και το συνακόλουθο πέρασμά του στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου και μετά σας ευνοεί ιδιαίτερα αυξάνοντας τις ευκαιρίες για φλερτ, έρωτα και καλοπέραση και μαζί τις πιθανότητες για την απόκτηση απογόνου! Μάλιστα, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου τα Χριστούγεννα υπόσχεται γάμο για εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου, ίσως επειδή η νύφη είναι ήδη έγκυος!

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 

Για εσάς τους Λέοντες το 2017, με τον Κρόνο να συνεχίζει να κινείται στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, φαίνεται να μην είναι τόσο ερωτικό όσο θα θέλατε γιατί θα αντλείτε περισσότερη χαρά από την εργασία ή από την αναμονή ενός απογόνου. Ωστόσο, για τους αδέσμευτους Λέοντες η μάλλον σοβαρή ή εκλεκτική προσέγγιση που θα έχετε στο φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια ενδέχεται να θέσει τα θεμέλια για κάποια σχέση που να κρατήσει στον χρόνο και που να φτάσει μέχρι και τον γάμο. 

Άλλωστε, οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον δικό σας ζωδιακό άξονα, αυτόν του Λέοντα-Υδροχόου, το οποίο σημαίνει ότι μια μόνιμη σχέση ή ο γάμος σας απασχολούν έντονα αυτή τη χρονιά – για καλό ή για κακό! Πιο συγκεκριμένα, κοντά στη σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου, η οποία επηρεάζει περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε από 13 έως 17 Αυγούστου, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, ίσως κάνοντας κάποιο ταξίδι. 

Εάν τότε κάνετε κάποια ερωτική γνωριμία ταξιδεύοντας, καλό είναι να κρατάτε «μικρό καλάθι» και να περιμένετε μέχρι τις αρχές Μαΐου προτού αποφασίσετε εάν αυτό το άτομο κάνει πράγματι για εσάς. Σε ό,τι αφορά τις δύο εκλείψεις του Αυγούστου, στις 7 και στις 21, οι οποίες επηρεάζουν αντίστοιχα όσους γεννηθήκατε από 5 έως 9 Αυγούστου και από 20 έως 22 Αυγούστου, φαίνεται να κλείνετε ένα σημαντικό κεφάλαιο και να ανοίγετε ένα καινούργιο που σας επιτρέπει να νιώσετε μεγαλύτερη ταύτιση με τις ανάγκες ενός συντρόφου ή του συζύγου. 

Αλλαγή γειτονιάς ή σπιτιού χάρη στον ερχομό απογόνου είναι ανάμεσα στα πιθανά σενάρια του Αυγούστου.Άλλωστε, η είσοδος του Δία στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο από 10 Οκτωβρίου και μετά υπόσχεται την επέκταση της οικογένειάς σαςκαι ένα ομορφότερο σπιτικό. Χαρείτε το!

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου 

Για εσάς τους Παρθένους το 2017 είναι μια μάλλον «χλιαρή» χρονιά από άποψη ερωτική και συναισθηματική. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για όσους από εσάςέχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου εξαιτίας της περιοριστικής παρουσίας του Κρόνου. Οικογενειακά βάρη και ευθύνες ή γονεϊκά καθήκοντα σας κουράζουν και σας εξαντλούν, ειδικά από τις 6 Απριλίου έως τις 25 Αυγούστου που ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος.Ανεξαρτήτως δεκαημέρου, πάντως, το 2017 μπαίνει κάπως περίεργα δεδομένης της ταυτόχρονης παρουσίας της Αφροδίτης και του Άρη στον έβδομο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου. 

Από τη μία, η Αφροδίτη θα σας φέρει πιο κοντά με τον/την σύντροφο ή τον/την σύζυγο, αλλά, από την άλλη, η παρουσία του Άρη θα προκαλεί αιχμές και προστριβές και θα χρειαστεί να προχωρήσετε με αρκετή προσοχή. Μάλιστα, η ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου που γίνεται στον ίδιο οίκο και που επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί από 29 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί το κλείσιμο ή την απαρχή ενός σημαντικού κεφαλαίου στη συναισθηματική σας ζωή ή στον γάμο σας αν είστε ήδη παντρεμένοι. 

Η συμμετοχή Ποσειδώνα, όμως, μπορεί να σας φέρει τόσο το υπέρτατο ιδανικό όσο και την απόλυτη απογοήτευση και, γι’ αυτό, καλό είναι να είστε πολύ προσγειωμένοι εκείνη την περίοδο. Άλλωστε, λίγο μετά την έκλειψη η Αφροδίτη θα αναδρομήσει, από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου, κάνοντάς σας να αναθεωρήσετε την ερωτική σας ζωή και τον τρόπο που αντλείτε ευχαρίστηση από το σεξ και τον/την σύντροφό σας. 

Αφού ορθοδρομήσει και ο Ερμής στις 3 Μαΐου θα μπορείτε να φέρετε ξανά μια τάξη σε αυτόν τον τομέα. Τέλος, από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς θα είναι από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου οπότε θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας η οποία θα σας χαρίσει διάθεση για φλερτ!

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου 

Για εσάς τους Ζυγούς το 2017 είναι σαφώς μια από τις πιο τυχερές σας χρονιές με τον Δία να παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου! Η τύχη μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους και, επειδή εκπροσωπείτε ζώδιο Αφροδίτης που δίνει ιδιαίτερο βάρος στη σχέση και τον γάμο, είναι πολύ πιθανό το 2017 να είναι για τους αδέσμευτους Ζυγούς η χρονιά που ξεκινάτε μια πολύ σημαντική σχέση που έχει στόφα γάμου και για τους δεσμευμένους Ζυγούς η χρονιά που παντρεύεστε ή που κάνετε οικογένεια. 

Τα ενδεχόμενα αυτά αφορούν πολύ περισσότερο τους Ζυγούς του δεύτερου δεκαπενθήμερου του ζωδίου καθώς το πρώτο δεκαπενθήμερο έχει ήδη δεχτεί την ευνοϊκή επιρροή του Δία από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ο πλανήτης που σας κυβερνά, η Αφροδίτη, θα αναδρομήσει στον έβδομο ηλιακό σας οίκο από 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου σηματοδοτώντας προβλήματα στη σχέση σας ή στον γάμο σας, προβλήματα που φαίνεται να λύνονται μέχρι τις αρχές Μαΐου οπότε ο Ερμής ορθοδρομεί στον ίδιο οίκο. Τα εν λόγω προβλήματα ενδέχεται να σχετίζονται με την επανεμφάνιση ανθρώπων με τους οποίους είχατε δεσμευτεί ερωτικά στο παρελθόν. 

Στο μεταξύ, οι δύο σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς στις 11 Φεβρουαρίου και στις 7 Αυγούστου γίνονται σε εκείνον τον άξονα του ωροσκοπίου σας που αφορά την τεκνοποίηση και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές σας στη ζωή με αποτέλεσμα να νιώθετε έντονα την ανάγκη να βάλετε μπρος για παιδιά ώστε να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες στη ζωή. 

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σε ό,τι αφορά το θέμα ‘τεκνοποίηση’ και είναι αρκετά πιθανό να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε ριζική ανακαίνιση ώστε να μπορέσετε να υποδεχτείτε το νέο μέλος στην οικογένεια διατηρώντας ταυτόχρονα τον δικό σας προσωπικό χώρο. Τέλος, από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς θα είναι από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου οπότε θα έχετε ταυτόχρονα την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας. Εκμεταλλευτείτε το για να προσελκύσετε τους άλλους με εκείνο την ομορφιά και τη φινέτσα που ξέρετε πολύ καλά να επιδεικνύετε!

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου 

Για εσάς τους Σκορπιούς το 2017 μπαίνει με διάθεση αρκετά ερωτική δεδομένης της ταυτόχρονης παρουσίας του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη και της Αφροδίτης στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Ερωτικές κατακτήσεις και φλερτ θα είναι στο πρόγραμμα τότε, αλλά θα χρειαστεί προσοχή σε τυχόν καβγαδάκια. 

Μάλιστα, η ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου σηματοδοτεί την απαρχή ή το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου στην ερωτική σας ζωή, αλλά η συμμετοχή του Ποσειδώνα ενδέχεται να θολώσει τα νερά και την κρίση σας. Έτσι, αν και δεν είναι διόλου απίθανο να γνωρίσετε τότε τον απόλυτο έρωτα, καλό είναι να κρατήσετε «μικρό καλάθι», γιατί η απομυθοποίηση που μπορεί να έρθει αργότερα με την αναδρομή της Αφροδίτης από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου ίσως σας κάνει ακόμη και να αρρωστήσετε! 

Από τις 3 Μαΐου και μετά που ορθοδρομεί και ο Ερμής θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και τον Ιούνιο θα μπορείτε να περάσετε καλές στιγμές με τον/την σύντροφο ή τον/την σύζυγο χάρη στην ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο. Εξοπλιστείτε με υπομονή τον Αύγουστο λόγω των εκλείψεων, οι οποίες σας βγάζουν πολλές εντάσεις σε καριέρα και οικογένεια, και θα αποζημιωθείτε από 10 Οκτωβρίου και μετά χάρη στην είσοδο του μέγα ευεργέτη Δία στο ζώδιό σας! 

Ένας γάμος ή μια πολύ καλή ερωτική γνωριμία είναι στα πιθανά σενάρια από 7 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου, ενώ όσο θα παραμείνει στο πλευρό σας ο Δίας, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του πέμπτου σας ηλιακού οίκου, θα αυξηθούν οι ευκαιρίες για καλοπέραση, φλερτ και τεκνοποίηση!

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου 

Για εσάς τους Τοξότες το 2017 αναδεικνύεται σε χρονιά-σταθμό στη ζωή σας με τον Κρόνο να έχει κατσικωθεί για τα καλά στο ζώδιό σας. Αν και επηρεάζει περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου, οι δονήσεις του θα γίνονται αισθητές σε όλους φέρνοντας μαζί μια αίσθηση βάρους, ευθύνης και καθήκοντος. 

Επομένως, η παρουσία του Κρόνου θα ρίξει την ερωτική σας διάθεση και θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικής φύσεως και σε καταστάσεις που απαιτούν από εσάς οργάνωση, πειθαρχία και υπομονή. Βέβαια, η είσοδος του Άρη στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο στις 28 Ιανουαρίου και της Αφροδίτης λίγο αργότερα στις 3 Φεβρουαρίου θα ξυπνήσει τα «ζωώδη» σας ένστικτα και θα σας ωθήσει σε ερωτικές κατακτήσεις. 

Ωστόσο, μην παρασυρθείτε πολύ γιατί η είσοδος του Άρη στον έκτο ηλιακό σας οίκο στις 10 Μαρτίου και η σχεδόν ταυτόχρονη αναδρομή της Αφροδίτης έως 15 Απριλίου θα αποσύρουν σιγά σιγά το ενδιαφέρον σας από το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου για να το τοποθετήσουν στην υγεία, την εργασία και την καθημερινότητά σας. Αν τυχόν εμφανιστούν έρωτες από το παρελθόν την ίδια περίοδο, μάλλον θα χρειαστεί να τους κλείσετε την πόρτα.

Μην απογοητεύεστε, όμως, γιατί ένας καλοκαιρινός έρωτας φαίνεται να κάνει την εμφάνισή του από τις 5 Ιουλίου και μετά μεθώντας σας με ερωτικές διεισδύσεις και περιπτύξεις κοντά στη θάλασσα, τουλάχιστον μέχρι τις 26 Αυγούστου. Ωστόσο, επαγγελματικές εκκρεμότητες θα έχουν ήδη αρχίσει να χαλάνε την ατμόσφαιρα από τις 13 Αυγούστου για να σας απασχολήσουν έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σας τον Δεκέμβριο θα αυξήσει τη διάθεσή σας για φλερτ αλλά η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή μάλλον ξαναφέρνει στο προσκήνιο έρωτες από το παρελθόν!

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου 

Για εσάς τους Αιγόκερους το 2017 φαίνεται να είναι μάλλον «χλιερό» από ερωτική άποψη γιατί ο κυβερνήτης σας Κρόνος, από τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σας βάζει σε ένα κλίμα χαλάρωσης, ενδοσκόπησης, εσωστρέφειας και απομόνωσης. Βέβαια, ευκαιρίες για έρωτες δεν θα λείψουν αν και δεν αποκλείεται αυτοί να είναι παράνομοι λόγω του Κρόνου στον δωδέκατο. 

Προσοχή θα χρειαστεί κατά την αναδρομή της Αφροδίτης από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου οπότε ίσως να ξαναχτυπήσουν έρωτες με τους οποίους είχατε συγκατοικήσει ή κάνει οικογένεια στο παρελθόν. Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί είναι πιο πιθανό να τους κλείσετε την πόρτα στα μούτρα τραγουδώντας το «I will survive» παρά να τους ξαναδεχτείτε πίσω στη ζωή και το σπίτι σας! Από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς αναμένεται να είναι η περίοδος από 6 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου οπότε η παρουσία της Αφροδίτης στον πέμπτο ηλιακό σας οίκοθα αυξήσει την όρεξή σας για γνωριμίες, φλερτ, έρωτες και καλοπέραση.

Ωστόσο, η σχεδόν ταυτόχρονη διέλευση του Άρη από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο θα σας κουράσει και, αν επιδιώκετε σχέση, δεν θα τη φέρει εύκολα. Αν είστε ήδη σε σχέση, είναι πιθανό εκείνο το διάστημα να προβείτε σε αρκετούς τσακωμούς με αφορμή τα παιδιά σας, εάν έχετε, ή με αφορμή έξοδα που επιθυμείτε να κάνετε για κάτι που σας αρέσει.

Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί η διέλευση της Αφροδίτης από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο τον Αύγουστο, ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο, θα σας βοηθήσει να τα ξαναβρείτε με τον/την σύντροφο/σύζυγο ή με το άτομο με το οποίο επιδιώκατε σχέση το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου που θα γίνει στην πρώτη-πρώτη μοίρα του ζωδίου σας τα Χριστούγεννα υπόσχεται δέσμευση ή γάμο που να έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές, ειδικά για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Καλά σας στέφανα, λοιπόν! 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου 

Για εσάς τους Υδροχόους το 2017 είναι αρκετά απελευθερωτικό και ανανεωτικό όπως μαρτυρά η παρουσία του ευεργέτη Δία από τον Ζυγό, ένα ζώδιο που σας ταιριάζει. Από το ζώδιο αυτό ο Δίας ευνοεί τη δημιουργία σχέσεων και την τέλεση γάμων κι εσείς είστε ανάμεσα στους πιο τυχερούς του ζωδιακού από αυτή την άποψη. 

Άλλωστε, τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον δικό σας ζωδιακό άξονα, αυτόν του Λέοντα-Υδροχόου, το οποίο αποκαλύπτει τη σημασία που έχει το 2017 για εσάς από άποψη σχέσεων και γάμου. Πιο συγκεκριμένα, κοντά στη σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου, η οποία επηρεάζει περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε από 9 έως 13 Φεβρουαρίου, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ταυτιστείτε με τις ανάγκες ενός/μιας συντρόφου ή του/της συζύγου και να περάσετε παραπάνω χρόνο μαζί του/της. 

Εάν την ίδια περίοδο οι αδέσμευτοι Υδροχόοι κάνετε κάποια ερωτική γνωριμία με τη μεσολάβηση κάποιου γείτονα ή κάποιου κοντινού συγγενούς, καλό είναι να κρατάτε «μικρό καλάθι» και να περιμένετε μέχρι τις αρχές Μαΐου προτού αποφασίσετε εάν αυτό το άτομο κάνει πράγματι για εσάς. Σε ό,τι αφορά τις δύο εκλείψεις του Αυγούστου, στις 7 και στις 21, οι οποίες επηρεάζουν αντίστοιχα όσους γεννηθήκατε από 2 έως 6 Φεβρουαρίου και από 16 έως 18Φεβρουαρίου, φαίνεται να κλείνετε ένα σημαντικό κεφάλαιο και να ανοίγετε ένα καινούργιο που σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή μαζί με έναν/μια σύντροφο ή τον/την σύζυγο.

Αυτό μπορεί να σημαίνει παντρειά για τους ανύπαντρους ή ερχομός παιδιών για τους παντρεμένους! Αλλαγή γειτονιάς ή σπιτιού λόγω των παραπάνω είναι εξίσου πιθανή. Φροντίστε να τα έχετε τακτοποιήσει όλα αυτά μέχρι 10 Οκτωβρίου γιατί από εκεί και μετά θα θελήσετε να δοθείτε ξανά στην καριέρα.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου 

Για εσάς τους Ιχθύς το 2017 είναι αρκετά ερωτικό δεδομένης της παρουσίας του Δία στον όγδοο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Από εκεί ο Δίας θα σας χαρίζει ενθουσιασμό και μεγάλη όρεξη να χαρείτε το σεξ και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από τα βαθύτερα επίπεδα της σχέσης που μπορεί να έχετε με κάποιον ή κάποια. 

Ερωτικές περιπέτειες και δοκιμές πραγμάτων ή στάσεων που δεν είχατε δοκιμάσει μέχρι πρότινος στο σεξ είναι επίσης ανάμεσα στη θετική επιρροή του Δία από τον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Φροντίστε, όμως, να μην το παρακάνετε γιατί ο Δίας ενδέχεται να σας κάνει απερίσκεπτους και υπεραισιόδοξους με αποτέλεσμα να μην παίρνετε τις κατάλληλες προφυλάξεις. Βέβαια, για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τα πράγματα ίσως να μην είναι τόσο «θερμά» από ερωτική άποψη λόγω της περιοριστικής παρουσίας του Κρόνου. 

Επαγγελματικά βάρη και ευθύνες ή γονεϊκά καθήκοντα σας κουράζουν και σας εξαντλούν, ειδικά από τις 6 Απριλίου έως τις 25 Αυγούστου που ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος. Ήδη, όμως, από τα τέλη Ιουλίου όλοι οι Ιχθύες θα έχετε αυξημένη διάθεση να χαρείτε το φλερτ και τον έρωτα με την Αφροδίτη στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Ωστόσο, από τις 13 Αυγούστου ο σύντροφος μάλλον σας τη «χαλάει» κάπως λόγω του ότι το μυαλό του το βαραίνουν εργασιακές εκκρεμότητες. 

Μην πτοείστε γιατί από 20 Σεπτεμβρίου θα μπορέσετε να ξαναφτιάξετε την ατμόσφαιρα χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, αλλά θα χρειαστεί να προχωρήσετε με προσοχή μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου λόγω του ότι θα καραδοκεί ο Άρης με τις γνωστές διενέξεις του από τον ίδιο οίκο. Τέλος, η είσοδος του Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου και μετά ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του ζωδίου και σας ανοίγει τα φτερά προς νέους ορίζοντες και νέες ερωτικές γνωριμίες ειδικά σε ταξίδια και ξένα μέρη. Ακόμη πιο πιθανό το σενάριο αυτό από 7 έως 30 Νοεμβρίου!

Πηγή: astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments