Αθλητισμός

«Νέα πρόταση για Ντόλι ετοιμάζει ο Ολυμπιακός»

«Νέα πρόταση για Ντόλι ετοιμάζει ο Ολυμπιακός»
Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Νότιο Αφρική, ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει με νέα πρόταση στους Μαμελόντι Σάνταουνς για τον μεσοεπιθετικό Κίγκαν Ντόλι.

​Ο Ολυμπιακός φέρεται να είχε «σπάσει» τη ρήτρα του Ντόλι τον Αύγουστο, αλλά η ομάδα του, οι Μαμελόντι Σάνταουνς ισχυρίστηκαν ότι η ρήτρα ήταν υψηλότερη από αυτή που αναγραφόταν στο συμβόλαιο του παίκτη, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να πάνε στα δικαστήρια.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ξεκαθαρίσει γύρω στα μέσα με τέλη του Δεκέμβρη με τον Ντόλι να βρίσκεται πάντως κανονικά στην αποστολή των Σάνταουνς που έχουν ταξιδέψει στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Την ίδια στιγμή, όπως υποστηρίζει το νοτιοαφρικάνικο σάιτ soccerladuma, ο Ολυμπιακός παραμένει «ζεστός» για τον Ντόλι και μάλιστα σχεδιάζει να επανέλθει με μία νέα πρόταση όταν λήξει η δικαστική διαμάχη του 23χρονου Νοτιοαφρικανού μεσοεπιθετικού με τους Σάνταουνς.

Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόφαση που θα βγάλει το δικαστήριο στη Νότιο Αφρική σχετικά με τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments