Αθλητισμός

Εξέλιξη: Τι συμβαίνει με την οικοδομική άδεια της Λεωφόρου

Εξέλιξη: Τι συμβαίνει με την οικοδομική άδεια της Λεωφόρου
Διαβάστε τα νεότερα γύρω από το θέμα που "καίει" τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τι περιμένουν οι πράσινοι μέχρι τέλος Μαρτίου.

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες περιμένουν στον Παναθηναϊκό τις απαντήσεις από το ΥΠΕΚΑ σχετικά με την ερμηνεία ορισμένων σκελών της υπάρχουσας νομοθεσίας για την έκδοση της άδειας, ώστε να προχωρήσουν τα έργα στη Λεωφόρο.

Ακόμη στον Παναθηναϊκού δεν έχουν κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αλλά είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, θα έχει εκδοθεί η άδεια για την ανακαίνιση του γηπέδου και τη δεύτερη φάση του έργου.

Μια δεύτερη φάση που αφορά τις δυο νέες κερκίδες στις κεντρικές θύρες, τους τέσσερις «πύργους» στα κόρνερ, το εξωτερικό πλέγμα, αλλά και νέο φωτισμό στο γήπεδο.

Η έκδοση της οικοδομικής άδειας θα φέρει σίγουρα ικανοποίηση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις από το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά η… κωλυσιεργία αυτών των περιπτώσεων δεν έχει επιτρέψει την εξέλιξη του έργου, που θα ομορφύνει το ιστορικό γήπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments