Αθλητισμός

Δεν θέλει να δώσει «δικαιώματα» ο Ολυμπιακός

Δεν θέλει να δώσει «δικαιώματα» ο Ολυμπιακός
Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Βασικός ο Τσόρι, εκπλήξεις και αλλαγές ετοιμάζει ο Βούζας στο αρχικό σχήμα.

​Τρεις βαθμοί χωρίζουν πλέον τον Ολυμπιακό από τον Πανιώνιο, ο οποίος χθες έκανε το… καθήκον του και επικράτησε με σκορ 1-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη. 

Το ίδιο θέλουν να κάνουν και οι Πειραιώτες, οι οποίοι υποδέχονται τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις ήττες από ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ. 

Το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο μετά την εμφάνιση με την Μπεσίκτας δείχνει καλύτερο, ενώ οι επιστροφές ποδοσφαιριστών που είχαν… εξαφανιστεί με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο φαίνεται πως βοηθάει επίσης στην αντιστροφή της αρνητικής μέχρι πρότινος ατμόσφαιρας. 

Το σημερινό παιχνίδι με τους Περιστεριώτες είναι το πρώτο από τα πέντε που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και για κάποιους έχει χαρακτήρα «τελικού», ενώ ακολουθεί η ρεβάνς στην Τουρκία για το Europa League και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βασίλης Βούζας έχει δείξει πως σκοπεύει να επαναφέρει σήμερα τον Τσόρι, ενώ όλα δείχνουν πως ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις και αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παρέδες, Ρέτσο, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαρτίνς με τον Ρομαό, με τους Ανδρούτσο και Ελιουνούσι στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Τσόρι και Φορτούνης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό και Μάριν. Εκτός έμειναν οι Καπίνο, Μποτία, Βιάνα και Σεμπά.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments