Αθλητισμός

Πιο κοντά από ποτέ στο νέο συμβόλαιο ο Βενγκέρ!

Πιο κοντά από ποτέ στο νέο συμβόλαιο ο Βενγκέρ!
Κόντρα στις φωνές και τις διαδηλώσεις των οπαδών, ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ!

​Το κλίμα μπορεί να είναι βαρύτατο για τον ίδιο στο «Έμιρεϊτς», μπορεί γι’ ακόμα μια φορά οι οπαδοί της ομάδας να διαδήλωσαν υπέρ της αποχώρησής του από τον πάγκο των «κανονιέρηδων», όμως, ο Αλσατός κόουτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την ιστορία του στην τεχνική ηγεσία του λονδρέζικου συλλόγου!

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», επικαλούμενη πηγές από την ομάδα, ο Βενγκέρ έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ στη συμφωνία για νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ και αυτό προκύπτει ως απόρροια των συζητήσεων και της προσπάθειας όλων στο εσωτερικό της ομάδας για αντιστροφή του κλίματος.

Μετά και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Μπάγερν Μονάχου, άπαντες συζήτησαν και ξεκαθάρισαν ότι οφείλουν να εμφανιστούν αποφασιστικοί και πεισμωμένοι μέχρι το φινάλε της σεζόν, ώστε να δείξουν στους αμφισβητίες πως κακώς θεώρησαν τελειωμένη τη χρονιά.

Βέβαια, ένας πιθανός τερματισμός στην πρώτη τετράδα και μια ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου θα βοηθήσει πολύ, ωστόσο, προς το παρόν υπάρχουν ενδείξεις αντίδρασης στη γενικότερη κατάσταση της Άρσεναλ και πείσματος από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments