Αθλητισμός

Εκνευρισμένος με την Equipe ο Βεράτι – Καταθέτει μήνυση και σκέφτεται αποχώρηση!

Εκνευρισμένος με την Equipe ο Βεράτι – Καταθέτει μήνυση και σκέφτεται αποχώρηση!
Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ιταλός άσος έχει εκνευριστεί από το δημοσίευμα της Equipe πως διασκέδαζε μέχρι πρωίας δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

​Πολύ σοβαρά σκέφτεται την αποχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός μέσος είναι αρκετά εκνευρισμένος από ένα δημοσίευμα της Equipe και το γεγονός ότι η ομάδα του μέχρι και σήμερα δεν τον έχει υποστηρίξει. 

Το εν λόγω δημοσίευμα έθιγε τον επαγγελματισμό του Βεράτι, καθώς υποστήριζε ότι διασκέδασε μέχρι πρωίας με τον Ματουιντί σε ένα πάρτι της Ριάνα. 

«Ο Μάρκο είναι έξαλλος και έχουν γραφτεί απίστευτα τρελά πράγματα που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν. Ζητούμε και αξιώνουμε αποκατάσταση της αλήθειας και αν αυτό δεν συμβεί δικαστήριο θα διευθετήσει το θέμα της αποζημίωσης για το πλήγμα στη δημόσια εικόνα του ποδοσφαιριστή» ανέφερε ο μάνατζερ του Βεράτι, Ντονάτο Ντι Κάμπλι σε τηλεφωνική παρέμβαση που είχε σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Γαλλία. 

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Βεράτι είναι απογοητευμένος από την στάση της διοίκησης και σκέφτεται την αποχώρησή του το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments