Αθλητισμός

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Άκης Ζήκος

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Άκης Ζήκος
Αποχώρησε ο Μητροτάσιος και αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης - Έρχονται ριζικές αλλαγές στις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Λέτσας ο υπεύθυνος στο μεταβατικό στάδιο.

​Αλλαγές στην ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι των Ακαδημιών της Ένωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την Ένωση ο Μιχάλης Μητροτάσιος. Ο από το 2013 Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΚ αποχωρεί από τον σύλλογο. Στην θέση του θα τοποθετηθεί ο Άκης Ζήκος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής της ομάδας ως το 2015 επιστρέφει και θα είναι ο απόλυτος ηγέτης των Ακαδημιών!

Έως το καλοκαίρι επισήμως υπεύθυνος για αυτό το μεταβατικό στάδιο θα είναι ο Σταύρος Λέτσας στον οποίο ο Μητροτάσιος παρέδωσε όλες τις εκθέσεις αξιολόγησης προπονητών, ποδοσφαιριστών. Ο Λέτσας θα έχει θέση στις Ακαδημίες και αφού παραδώσει στον Άκη Ζήκο. 

Ο Ζήκος έως τον Ιούνιο δεν θα έχει φυσική παρουσία στα Σπάτα αλλά εχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς και το χτίσιμο των Ακαδημιών. Αρχικά θα κάνει μία πρώτη αξιολόγηση του υλικού (προπονητικού τιμ και αθλητών) των τωρινών Ακαδημιών και εν συνεχεία θα προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται τα Τμήματα Υποδομών της ΑΕΚ. Ο Ζήκος έχει πάρα πολλά στο μυαλό του γι αυτή τη νέα αρχή στην ΑΕΚ. Η κατάσταση δεν θα είναι ίδια με το πρώτο πέρασμα του ως στέλεχος των Ακαδημιών της ΑΕΚ και αυτό γιατί πλέον θα είναι το Νο 1 των Ακαδημιών της ΑΕΚ ενώ από το καλοκάιρι θα έχει δίπλα του έναν από τους… μετρ στο κομμάτι των Ακαδημιών! 

Ο λόγος για τον 55χρονο Γιάννη Σαμαρά. Ο πρώην Διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟ θα είναι στο πλάι του Άκη Ζήκου και “δουλειά” του θα είναι να χτίσει καλούς ποδοσφαιρικούς χαρακτήρες και να δουλεύει στη βελτίωση των παιδιών και στην εξέλιξη της ομάδας με πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα προγράμματα που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ να ανέβει και εκεί επίπεδο. Τελος το μάνατζμεντ των ακαδημιών θα αναλάβει ο Ενωσίτης επιχειρηματίας Γρηγόρη Σαράντης.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments