Αθλητισμός

Μεγάλο πρόβλημα με τις κάρτες στον Παναθηναϊκό!

Μεγάλο πρόβλημα με τις κάρτες στον Παναθηναϊκό!
Μπεργκ, Ζέκα και Κουρμπέλης καλούνται να λείψουν σε ένα από τα επόμενα τέσσερα σημαντικότατα ματς, τη στιγμή που και ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι στο όριο για να χάσει δύο αναμετρήσεις!

​Μαζί με το κακό αποτέλεσμα στο «Καυτανζόγλειο» απέναντι στον Ηρακλή, ήρθε και το πρόβλημα της διαχείρισης παικτών που οφείλουν πλέον να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής για τις κάρτες που έχουν δεχθεί.

Και αυτή τη στιγμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πονοκεφαλιάζει διότι θα πρέπει να σκεφτεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό θα λείψουν οι Μπεργκ, Κουρμπέλης και Ζέκα!

Οι τρεις τους αντίκρισαν κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Ηρακλή, συμπλήρωσαν το όριο και θα πρέπει να χάσουν είτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είτε το επόμενο ματς με την ΑΕΚ, είτε το εντός έδρας με τον Πανιώνιο, είτε την εξόρμηση της ομάδας στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες που επίσης κιτρινίστηκε, αν τυχόν πάρει άλλη μια κάρτα στη μάχη με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή, θα πρέπει να λείψει σε δύο παιχνίδια!

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments