Αθλητισμός

Αποφασίζει άμεσα ο Βαλβέρδε: μένει Μπιλμπάο ή πάει Μπαρτσελόνα;

Αποφασίζει άμεσα ο Βαλβέρδε: μένει Μπιλμπάο ή πάει Μπαρτσελόνα;
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να πάρει εντός των επόμενων 15 ημέρων την απόφαση για το μέλλον του...

​Θα αποδεχθεί την πρόταση της Μπιλμπάο για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, ή θα αρνηθεί ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για να καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα; 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», πρόθεση του Ισπανού προπονητή είναι να μην αφήσει το θέμα να… σέρνεται μέχρι το τέλος της περιόδου. 

Θα ήθελε και ο ίδιος να έχει ξεκαθαρίσει, βασικά στους ανθρώπους της Αθλέτικ, αν θα αποχωρήσει, ώστε να έχουν χρόνο για να βρουν τον αντικαταστάτη του. 

Το σχετικό ρεπορτάζ τονίζει ότι ουδεμία ένδειξη υπάρχει την παρούσα χρονική στιγμή για τις προθέσεις του Βαλβέρδε. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς μπορεί να πιθανολογήσει αν θα πει «ναι» στην πρόταση των Βάσκων για να μείνει για άλλον έναν χρόνο στην ομάδα ή θα απαντήσει αρνητικά, ώστε να αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε στη Μπαρτσελόνα. 

Σημειώνεται, επίσης, ότι αυτό που πρόκειται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες είναι η παραμονή ή όχι του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού στον πάγκο της Μπιλμπάο. 

Από ‘κει και πέρα, θα δρομολογηθούν εξελίξεις σχετικά με τους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν πάντα στη λίστα τους και τον Χόρχε Σαμπάολι, για την περίπτωση του οποίου βασικό εμπόδιο αποτελεί η ρήτρα αποδέσμευσής του από τη Σεβίλλη, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments