Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Μεταγραφική κόντρα των «μεγάλων» για μεγάλο ταλέντο της Superleague
Μεταγραφική κόντρα των «μεγάλων» για μεγάλο ταλέντο της Superleague | Pagenews.gr
Pagenews Team 14 Μαρτίου 2017, 11:26 14 Μαρτίου 2017, 11:26

Είναι από τα ταλέντα που έχουν ξεχωρίσει τα δύο τελευταία χρόνια. Από τότε, δηλαδή, που ξεκίνησε να παίρνει ευκαιρίες στον Ατρόμητο και να «συστήνει» το ταλέντο του στο ελληνικό κοινό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Δημήτρη Λημνιού υπάρχει στις σκέψεις ανθρώπων μεγάλων ομάδων. Το έχουμε δει και διαβάσει και στο παρελθόν. Είναι, όμως, η στιγμή που όπως δείχνουν τα πράγματα και οι τέσσερις μεγάλοι θα… κονταροχτυπηθούν για το ταλέντο του.

Η πολύ καλή σεζόν που κάνει, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που έχει, αλλά και η μεταπωλητική του αξία, μετατρέπουν τον 18χρονο εξτρέμ σε «next big thing» του ελληνικού πρωταθλήματος και οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Σπανό να έχει δεχτεί ήδη κρούση και από τους τέσσερις μεγάλους για τον πιτσιρικά.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως δεν παίζει μόνος του. Το μεγάλο πορτοφόλι που διαθέτει ο Ιβάν Σαββίδης ίσως παίξει τον ρόλο του, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν τον τρόπο να πείσουν τον νεαρό πως εκεί θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτόν του κομπάρσου και του… αιώνιου ταλέντου.

Ετικέτες: 


2017