Ελλάδα

Φρούριο το κελί του 30χρονου ειδικού φρουρού

Φρούριο το κελί του 30χρονου ειδικού φρουρού
Εντολή για αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο κελί του ειδικού φρουρού στις φυλακές Γρεβενών, υπό τον φόβο αντεκδίκησης από την πλευρά του Νίκου Μαζιώτη, τον οποίο είχε πυροβολήσει και τραυματίσει ο 30χρονος το 2014.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη χθεσινή απολογία του ο ειδικός φρουρός από την Καστοριά, που κατά ομολογία του πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί.

Η απολογία του είχε διάρκεια περίπου 5 ωρών, με τον 30χρονο αστυνομικό να επιμένει πως το κίνητρό του ήταν η ληστεία και πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή, ούτε είχε προσωπικές διαφορές μαζί του.

Το κελί στις φυλακές των Γρεβενών στις οποίες έχει προφυλακιστεί μοιάζει με… φρούριο. Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον ειδικό φρουρό είναι δρακόντεια, όπως συνέβη και χθες κατά την μεταφορά του αλλά και την αποχώρησή του από τον εισαγγελέα, αφού υπήρχαν φόβοι ακόμα και για λιντσάρισμα από συγγενείς, αλλά και συνεργάτες του θύματος.

Ένας επιπλέον λόγος της εντολής που έχει δοθεί για αυξημένη επιτήρηση του κελιού του είναι πως το 2014 είχε πυροβολήσει και τραυματίσει τον κακοποιό Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να συλληφθεί.

Ως εκ τούτου, υπάρχει ο φόβος της αντεκδίκησης από την πλευρά Μαζιώτη μέσω “γνωστών” που έχει σε φυλακές όλης της χώρας, αφού αποτελούσε τον αρχηγό του “Επαναστατικού αγώνα”. 

Ο αστυνομικός επιμένει ότι το κίνητρό του ήταν η ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων. Πληροφορίες από το συναδελφικό του περιβάλλον, αναφέρουν ότι ο 30χρονος συνήθιζε να παίζει τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας κάρτες τις οποίες ενδεχομένως είχε υπερχρεώσει.

Μάλιστα αναφέρεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο δράστης είχε καταγγείλει ότι κάποιος είχε χακάρει την κάρτα του και έκανε αγορές ερήμην, κάτι που τελικά δεν αποδείχθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments