Αθλητισμός

Ποια παιχνίδια θα χάσει ο Πρίγιοβιτς

Ποια παιχνίδια θα χάσει ο Πρίγιοβιτς
Ο σοβαρός τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σημαίνει ότι ο Σερβοελβετός φορ τίθεται εκτός μάχης για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Super League.

​Πολύ βαρύ το πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ξαφνικά έχασε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τουλάχιστον για τις επόμενες 6 εβδομάδες. Ο Σερβοελβετός επιθετικός, ο οποίος υπέστη κάταγμα κλείδας σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν θα χρειαστεί τουλάχιστον 6 εβδομάδες αποκατάστασης (ίσως και περισσότερες), κάτι που χρονολογεί την επιστροφή του στην ενεργό δράση στις αρχές Μαΐου.

Με άλλα λόγια, ο «Πρίγιο» θα χάσει δεδομένα τα τελευταία 6 παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τα οποία είναι απέναντι σε: Πανιώνιο (εντός, 19/3), Λάρισα (εντός, 2/4), Ατρόμητο (εκτός, 5/5), Παναθηναϊκό (εντός, 9/4), Πλατανιά (εκτός, 23/4), Κέρκυρα (30/3) και τρέχει για να προλάβει τα πλέι-οφ.

Σχεδόν σίγουρο είναι και το ενδεχόμενο που θέλει τον Πρίγιοβιτς να χάνει και τους δύο ημιτελικούς κυπέλλου, για τους οποίους όμως δεν υπάρχουν ακόμα ορισμένες ημερομηνίες, αφού αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα προκριθεί ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Europa League.

Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι δύο ημιτελικοί κυπέλλου θα διεξαχθούν κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, κάτι που θέτει εκτός μάχης τον άτυχο σέντερ-φορ και από αυτές τις δύο μάχες.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments