Αθλητισμός

Κανελλόπουλος: Απατεώνας και διεστραμμένο μυαλό ο Αλεξανδρής

Κανελλόπουλος: Απατεώνας και διεστραμμένο μυαλό ο Αλεξανδρής
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε τη συνέντευξη του… Αλέκου με πολύ σκληρό τρόπο.

​Ακούστηκαν πολλοί χαρακτηρισμοί για τον Αλέκο Αλεξανδρή και όσα υποστήριξε στην πρόσφατη συνέντευξη του. Ωστόσο, οι πλέον σκληροί, ήταν αυτοί που του αποδόθηκαν από τον Τάκη Κανελλόπουλο. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, χαρακτήρισε «απατεώνα» και «διεστραμμένο» τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά:

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: “Αν θες να είσαι πρωταθλητής, δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου”

Κλασσικό παράδειγμα απατεώνα της εποχής μας. Απατεώνας, ο οποίος επειδή πιστεύει ότι διέπραξε μαγκιά (πιστεύοντας στο σάπιο ρητό: “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”), ομολογεί με περηφάνια την απάτη του! Διεστραμμένο μυαλό!! Γι αυτό, άλλωστε, αποτέλεσε όργανο της χειρότερης παράγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χάρη σε μυαλά σαν κι αυτό, τα οποία δυστυχώς κυριάρχησαν τις τελευταίες δεκαετίες, φτάσαμε σταδιακά στην καταστροφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Χάσαμε την “λαχτάρα της Κυριακής”, δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και βρίσκουμε παρηγοριά στην Premier League και το Champions League.

Οσο δεν απαξιώνουμε στην συνείδηση μας (ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις) όλους όσοι μας κορόιδεψαν και μας κοροϊδεύουν, όσους μας έκλεψαν και μας κλέβουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναζήσουμε την “λαχτάρα της Κυριακής”.

Οσοι απομείνουν, θα τσακώνονται απλώς για το ποιος έχει την καλύτερη παράγκα, βάζοντας βαθμολογίες στην κλίμακα της ανυπέρβλητης “παράγκας του Θωμά”.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments