Αθλητισμός

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός: Στην Πόλη για την πρόκριση

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός: Στην Πόλη για την πρόκριση
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20:00 την Μπεσίκτας στη Vodafone Arena, στη ρεβάνς του 1-1 της περασμένης Πέμπτης με στόχο να κάνει την υπέρβαση και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

​Το λάθος του Λεάλι την περασμένη Πέμπτη στέρησε από τον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να πάει στη σημερινή ρεβάνς με την Μπεσίκτας με καλύτερες προϋποθέσεις. Η τουρκική ομάδα σίγουρα ήταν το φαβορί από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση και ειδικότερα μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα που διαθέτει ρόστερ το οποίο έχει μεγάλες βλέψεις στη διοργάνωση.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κοιτάξει στα μάτια την Μπεσίκτας και να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη. «Ήρθαμε για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας», δήλωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Εστέμπαν Καμπιάσο, δείγμα του ότι στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στην πρόκριση.

Ο Βούζας φαίνεται να καταλήγει στη χρησιμοποίηση του Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Ρέτσο με τον Μποτία να μένει στον πάγκο. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια, τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσο και Σισοκό στην άμυνα, τους Ρομαό και Καμπιάσο στα χαφ, με τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Ελιουνούσι και Μανθάτη στα «φτερά» και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Στο στρατόπεδο της Μπεσίκτας οι Μαρσέλο, Τόσιτς και Μπάμπελ που ήταν τραυματίες, πήραν μέρος στη χθεσινή προπόνηση, αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί σήμερα. Το πιθανότερο σενάριο είναι οι Τόσιτς και Μπάμπελ να βρίσκονται στην ενδεκάδα, αλλά όχι και ο στόπερ Μαρσέλο, ο οποίος άλλωστε ήταν εξαιρετικά αμφίβολος.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Σενόλ Γκιουνές αναμένεται να παρατάξει τους: Φάμπρι, Αντριάνο, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Γκοκχάν, Τολγκάι, Χάτσινσον, Ταλίσκα, Μπάμπελ, Κουαρέσμα, Αμπουμπακάρ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments