Αθλητισμός

Τετ α τετ και εσωτερικός κανονισμός…

Τετ α τετ και εσωτερικός κανονισμός…
​Οι πρώτες μέρες του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη, συνοδεύτηκαν από καθημερινές συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου αρχικά να αποκτήσει μία καλύτερη εικόνα για την προσωπικότητά τους και έπειτα να τους μεταλαμπαδεύσει την δική του φιλοσοφία, αναλύοντας τα «θέλω» του από τους ίδιους. Μάλιστα, τα τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές πρόκειται να […]

​Οι πρώτες μέρες του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη, συνοδεύτηκαν από καθημερινές συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου αρχικά να αποκτήσει μία καλύτερη εικόνα για την προσωπικότητά τους και έπειτα να τους μεταλαμπαδεύσει την δική του φιλοσοφία, αναλύοντας τα «θέλω» του από τους ίδιους.

Μάλιστα, τα τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές πρόκειται να συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, καθώς αντιλαμβάνεται τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται σύντομα τις επόμενες μέρες, να δοθεί στους παίκτες ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας, τον οποίο θα κληθούν να υπογράψουν, παρότι μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και δεν έχει παρατηρηθεί κανένα παράπτωμα, το διάστημα όπου τα ηνία της ομάδας είναι στα χέρια του Νίκου Κωστένογλου.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments