Αθλητισμός

Άγριο ξέσπασμα Ολυμπιακών: “Πρόεδρε, πήγαινε στη Νότιγχαμ – Ρομπέρτο, γύρνα πίσω”!

Άγριο ξέσπασμα Ολυμπιακών: “Πρόεδρε, πήγαινε στη Νότιγχαμ – Ρομπέρτο, γύρνα πίσω”!
Απίστευτα σχόλια από τους Ολυμπιακούς στον λογαριασμό της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, στην οποία τα χώνουν και ζητούν την απομάκρυνση του Λεάλι.

​Ολυμπιακό ξέσπασμα στο Facebook μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων κατέκλεισαν με χιλιάδες μηνύματα την ανάρτηση με το match report του αποκλεισμού.

Τα σχόλια επικεντρώνονται στη διοίκηση, ενώ μερικοί ζητούν να μην τους τα σβήνουν! Καθολική απαίτηση να φτιαχτεί μία ομάδα καλή την επόμενη σεζόν.

Συγκεντρώσαμε τα πιο καυτά και σας τα παρουσιάζει αυτούσια χωρίς διορθώσεις.

Όχι πως είχαμε απαίτηση να περίσεις αυτή την Μπεσίκτας,άλλα έτσι όπως εξελίχθηκε, ξεμπρόστιασε την διοίκηση. Όταν αφήνεις την ομάδα,σε αφήνει και αυτή στα καίρια σημεία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Απαράδεκτο να μην μπορεί να βάλει η πρωταθλήτρια ομάδα γκολ, ειδικά όταν οι Τούρκοι είναι με 10, από το 35ο λεπτό…. Έπρεπε να είχαμε έτοιμη ή καλύτερα πιο σοβαρή ομάδα…

Ο Λεάλι πρέπει να μεινει στην ακαδημία να διδάξει στα παιδιά της ακαδημίας πώς να παίζουν κατώ από τα δοκάρια! Είναι ικανός ο Μαρινάκης να το κάνει αότο!! Ρομπέρτο έλα πίσω ρε, αλλιώς θα πω στον Τσίπρα να σε ζητήσει σαν λίτρα.

2-1 στο ημίχρονο με 10 παίχτες και δεν δεν το τελειώνουμε…η μπάλα τιμωρεί! Φορτουνης ανύπαρκτος σημερα που έκαιγε το τόπι…Λεαλι βαπτισμένος δεύτερος μπουφον…τρίζουν τα τσιμέντα! Και του χρόνου πι στόχοι ίδιοι…πρωτάθλημα κύπελλο και μια καλη πορεία στην Ευρώπη! Αυτο ειμαστε…μέχρι εκει ειμαστε ολα τα χρόνια…στο “μια καλη πορεία στην Ευρώπη”.

Είστε εντελώς ξεφτιλισμένοι όμως όλοι σας από τους παίκτες μέχρι την διοίκηση για να μην σα πούμε τίποτα πιο χοντρό!!! Ούτε την αίσθηση της εθνικής υπερηφάνειας δεν έχετε. Κανονικά σε άδειο γήπεδο πρέπει να παίζετε από αύριο μήπως και βάλετε μυαλό όλοι σας!!!

Η προκριση χαθηκε απο τον Λεαλι και στο Καραισκακη και στην Τουρκια,Ο βουζας εκανε λαθος στις αλλαγες εβαλε τον Σεμπα ο οποιος ηταν τραυματιας και πριν το τραυματισμο παρεπειε γιατι τον εκαψε ο Μπετο,εκανε λαθος με τον Μαριν ο ποιος ναι μεν ξερει μπαλα αλλα απεχει πολυ απο τον καλο ευτο του και μεσα σε ολα αυτα δεν θα βγει λαδι ο Μαρινακης που πουλησε μεσουσης της σεζον τους καλυτερους παιχτες και δεν πηρε αξιους αντικαταστατες.

Τσάμπα και βερεσέ. Αμα δεν έχεις τέρμα, άμυνα, εξτρέμ και αλλαγή σε επιθετικό δεν πρόκειται ποτε να κάνουμε υπέρβαση !Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα .αλλο ένα καλοκαίρι έρχεται και πάλι τα ίδια θα έχουμε;οικονομική υπέρβαση με κανέναν δανεικό η θα βγάλουμε κανα φράγκο πουλώντας και αυτούς που έχουμε ; Μπορούμε να παίξουμε και με τις ακαδημίες βέβαια!

Να φτάνεις στη πηγη κ να μην πινεις νερο…Γιατι αυτη η διοικηση αποφασισε να αφησει την ομαδα γυμνη!!Χωρις εξτρεμ,στοπερ κ τερμα!!Η στεναχωρια ειναι μεγαλη!!!Συνγχαρητηρια στους παιχτες!!Αυτο ξερουν,αυτο παιζουν!!

Πρόεδρε κοπάνα την για Nottingham Forest και παράτα τον Ολυμπιακό,μπάς και αναλάβει κανένας χριστιανός (που να είναι Ολυμπιακός),και φτιάξουμε ομάδα.

Η χρονια τελειωσε και οριστικα…αν γουσταρετε να φτιαξετε ομαδα φτιαξτε την απο τον ιουνιο…για μενα η χειροτερη χρονια στην μπαλα…κακη διαχειρηση απο τον ιουνιο χωρις σωστες αποφασεις…για γελια απλα…

Λέαλι αύριο το πρωί στις 7 να είσαι έξω από το καφενείο του κυρ Τάσου με τον καφέ σου,πάμε να μαζέψουμε από το κτήμα 30 τσουβάλια ελιές (για πλάκα το λέω και ας μην το πιάσεις και αυτό)

Πιο πολύ με πείραξε που ακούστηκε το συρτάκι μέσα στην Τουρκία! Δεν πειράζει θρυλαρα μου του χρόνου πάλι!

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο «ΚΑΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στην ΠΑΕ που προβάλλει την ελευθερία λόγου. Αντί να σβήνετε τα σχόλιά μας κοιτάξτε να φτιάξετε ξανά τον Ολυμπιακό που ξέρουμε και αγαπάμε!

Ρε παιδιά, ήταν βλάκας ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ που τα παράτησε από την πρώτη μέρα; Κατάλαβε τι πάει να κάνει ο Μαρινάκης και έφυγε. Ανοχή τέλος.

Η ήττα είναι της διοίκησης, όχι του Ολυμπιακού, αν δεν μπορείτε, ξεκουμπίδια!

Μια λέξη… ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ. Όλα τα άλλα περιττά.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments