Αθλητισμός

Έμεινε στον… άσο ο Λεάλι! Άγριο «κράξιμο» από τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ

Έμεινε στον… άσο ο Λεάλι! Άγριο «κράξιμο» από τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ
Με... μηδέν και 1 βαθμολογεί τον Λεάλι ο "ερυθρόλευκος" Τύπος, μετά την πολύ κακή του εμφάνιση κόντρα στη Μπεσίκτας, την ίδια στιγμή που η πλειονότητα των υπολοίπων παικτών βρίσκεται πάνω από τη βάση.

​Ο Ιταλός πορτιέρο ήταν κατά γενική ομολογία ο αδύναμος κρίκος του Ολυμπιακού, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το -ούτως ή άλλως- δύσκολο εμπόδιο της Μπεσίκτας. Μετά το σημαντικό λάθος του στο 1-1 του “Καραϊσκάκη”, ο Λεάλι φέρει σοβαρή ευθύνη και -τουλάχιστον- στα δύο από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης. 

Εντύπωση πάντως προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο βαθμολογείται ο 24χρονος τερματοφύλακας από τα “ερυθρόλευκα” Μέσα, τα οποία δεν διστάζουν να του βάλουν ακόμη και 0! Αυτός είναι ο βαθμός που έχει βάλει στον Λεάλι η εφημερίδα “Πρωταθλητής”, τη στιγμή που ο “Γαύρος” τον βαθμολογεί με “1”, ενώ το “Φως των σπορ” με “2”. 

Την ίδια στιγμή πάντως, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπόρεσαν όχι μόνο να σκοράρουν, αλλά ούτε να απειλήσουν σοβαρά τη Μπεσίκτας μετά την αποβολή του Αμπουμπακάρ στο 39′, δηλαδή για 60 και πλέον αγωνιστικά λεπτά, οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού παίρνουν στην πλειονότητά τους βαθμό μεγαλύτερο της βάσης. 

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα “Γαύρος” βαθμολογεί κάτω από τη βάση μόνο τον Μάριν (4) κι όλους τους υπόλοιπους από 5, μέχρι 7 (Ελιουνούσι, Ρομαό). Σε ανάλογο μοτίβο και η εφημερίδα “Πρωταθλητής”, που βάζει 3 στον Μάριν, 4 στους Σεμπά, Ανσαριφάρντ κι έχει τέσσερις παίκτες με 7 (Ρέτσος, Ντα Κόστα, Καμπιάσο, Ρομαό). Όσο για το “Φως” βαθμολογεί σχεδόν όλους τους παίκτες με 5, με εξαίρεση τους Λεάλι (2), Μανθάτη (5,5) κι Ελιουνούσι (6,5).

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments