Αθλητισμός

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η Alpha Bank καλύπτει το 60% της χρηματοδότησης

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η Alpha Bank καλύπτει το 60% της χρηματοδότησης
H Alpha Bank πιέζει για να γίνει το έργο και δείχνει διατεθειμένη να καλύψει το 60% των χρημάτων μέσω δανείου, ενώ ένας τρίτος σημαντικός παράγοντας είναι η αμερικανική εταιρεία Χέινς.

Από σήμερα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και κυρίως ο Δημήτρης Μπαλτάκος και όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα του στον Ερασιτέχνη σηκώνουν μανίκια και ρίχνονται με τα μούτρα στη δουλειά για να τρέξουν τις εξελίξεις για το θέμα «γήπεδο στο Γουδή», μετά και τη χθεσινή κατ’ αρχήν συμφωνία με την Κυβέρνηση.

Μπορεί να υπάρχουν διαφορές με την ΚΑΕ, ωστόσο όπως φαίνεται η μεγάλη επιθυμία της «μάνας του λόχου» είναι η μετακίνηση στο Γουδή και γι αυτό αναμένεται και κάλεσμα προς όλους από τον κ. Μπαλτάκο.

Οι επόμενες κινήσεις από πλευράς προέδρου του Α.Ο έχουν να κάνουν με το «καυτό» θέμα της χρηματοδότησης. Ηδη, υπάρχουν επαφές με υποψήφιους επενδυτές από το εξωτερικό και από σήμερα οι συζητήσεις θα γίνουν πιο έντονες. Μάλιστα, άνθρωποι μιας εταιρείας από το εξωτερικό, που έχει ενδιαφερθεί για το έργο, θα έρθει άμεσα στη χώρα μας, προκειμένου να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Συνολικά, το έργο θα κοστίσει περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει η Alpha Bank, που όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal» πιέζει για να γίνει το έργο και δείχνει διατεθειμένη να καλύψει το 60% των χρημάτων μέσω δανείου, ενώ ένας τρίτος σημαντικός παράγοντας είναι η αμερικανική εταιρεία Χέινς.

Η Alpha Bank «καίγεται» για το θέμα και θέλει πολύ να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις. Κι αυτό γιατί πριν από 1,5 χρόνο πέρασε στην κατοχή της το εμπορικό κέντρο του Μπάμπη Βωβού στον Βοτανικό. Η τράπεζα πιέζει την κυβέρνηση για να «βγάλει» τον χώρο του εμπορικού από το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης διότι έχει ήδη πολύ καλή πρόταση από τη μεγάλη αμερικανική εταιρεία Χέινς, που θέλει να αγοράσει το εμπορικό κέντρο του Βωβού. Καταλαβαίνει κανείς ότι οι πιέσεις από την τράπεζα για να γίνει το έργο και φυσικά το γήπεδο στο Γουδή θα είναι μεγάλες…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments