Αθλητισμός

Με διπλή “καμπάνα” κινδυνεύει ο Λέτο – Ίσως κληθεί και ο Μάνταλος

Με διπλή “καμπάνα” κινδυνεύει ο Λέτο – Ίσως κληθεί και ο Μάνταλος
Σεμπάστιαν Λέτο και Πέτρος Μάνταλος μπορεί να κληθούν σε απολογία με βάση το βίντεο για την μεταξύ τους... κοκορομαχία. Κινδυνεύει με πρόστιμο και από τον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός.

Η… κοκορομαχία που είχαν ο Σεμπάστιαν Λέτο με τον Πέτρο Μάνταλο λίγο πριν και λίγο μετά το γκολ του Μάρκους Μπεργκ, που έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι πολύ πιθανό να τους οδηγήσει σε τιμωρία.

Τα βίντεο της φάσης είναι ξεκάθαρα για το τι έκανε ο καθένας, με τον Μάνταλο να ρίχνει κάτω τον Λέτο αντικανονικά και τον Αργεντινό να απαντάει με φτύσιμο όταν μπήκε το γκολ και αυτά τα βίντεο αναμένεται να παίξουν ρόλο για την κλήση τους σε απολογία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Λέτο κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών για «έργω εξύβριση», αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου να ασκήσει πειθαρχική δίωξη με βάση το βίντεο.

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Λέτο θα απολογηθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα ματς που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα (9/4) και Κύπελλο (12/4).

Παράλληλα, για τον Λέτο αναμένεται να υπάρξει και πρόστιμο και μέσα από την ομάδα, με τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη να έχουν κάνει ξεκάθαρο από την αρχή πως θα είναι αυστηροί σε θέματα πειθαρχίας.

Από εκεί και πέρα είναι «ανοιχτό» να κληθεί σε απολογία βάση του βίντεο για το χτύπημα εκτός φάσης και ο Μάνταλος.

Ο αρχηγός της Ένωσης μπορεί να τιμωρηθεί με 3+1 αγωνιστικές λόγω «βιαιοπραγίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments