Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε κατάστημα με παράνομα “φρουτάκια” στην Αττική

Εξαρθρώθηκε κατάστημα με παράνομα “φρουτάκια” στην Αττική

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ακόμη ένα χτύπημα στον παράνομο τζόγο πέτυχε η Ελληνική Αστυνομία στην Αττική.

Ένα ακόμη χτύπημα στον παράνομο τζόγο πέτυχε η Ελληνική Αστυνομία στην Αττική, καθώς εξάρθρωσε μίνι καζίνο όπου λειτουργούσαν 24 παράνομα «φρουτάκια».

Η υπόθεση ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για τον έλεγχο και τη βεβαίωση παραβάσεων σε καταστήματα – επιχειρήσεις όπου διεξάγονται παράνομα τυχερά παίγνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ιδιοκτησίας υπηκόου Βουλγαρίας, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 24 παιγνιομηχανήματα με παράνομα τυχερά παίγνια – «φρουτάκια»

· 5 κάμερες καταγραφής εικόνας και 2 καταγραφικά

· 2 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 2 server

· Κεντρική μονάδα υπολογιστή συνδεδεμένη με UPS

· Τραπέζι χαρτοπαιξίας και πέντε τράπουλες

· Χρηματικό ποσό 825 ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα τυχερά παίγνια και για απείθεια. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.