Αθλητισμός

Μήτρογλου: Η φωτογραφία απ’ το ιδιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε στη Μασσαλία (pic)

Μήτρογλου: Η φωτογραφία απ’ το ιδιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε στη Μασσαλία (pic)
Ο Κώστας Μήτρογλου είναι παίκτης της Μαρσέιγ, η οποία πλήρωσε 15 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Δείτε φωτογραφία μέσα από το ιδιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε απ' τη Λισσαβόνα στη Μασσαλία.

Ο Κώστας Μήτρογλου θα συνεχίσει στην Μαρσέιγ αφού χθες πέρασε ιατρικά, έβαλε υπογραφή και ανακοινώθηκε. Η Μπενφίκα τον πούλησε στους «Φωκαείς» αντί 15 εκατ. ευρώ, με τους δεύτερους να αποκτούν το 50% των δικαιωμάτων του και το συνολικό ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 27,5 εκατ. ευρώ!

Σε περίπτωση βέβαια που έρθει μέσα στην διετία πρόταση ανώτερη από άλλο club, η Μαρσέιγ θα χάσει τον παίκτη. Εάν όχι, θα πληρώσει εκείνη το υπόλοιπο ποσό που απομένει και θα τον αποκτησεί στο 100%.

Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα του αποφέρει συνολικά 10,6 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους). Ετσι γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας ποδοσφαιριστής και η μεταγραφή του η πιο ακριβή όλων των εποχών για συμπατριώτη μας.

Δείτε τον Μήτρογλου στο ιδιωτικό αεροπλάνο της Μαρσέιγ που τον μετέφερε στη Μασσαλία και στην πρώτη του φωτογράφηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments