Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Παραμένει στον «αέρα» το τμήμα βόλεϊ των ανδρών
Παναθηναϊκός: Παραμένει στον «αέρα» το τμήμα βόλεϊ των ανδρών | Pagenews.gr
Pagenews Team

Την ώρα που ήδη τα τμήματα του πόλο και του βόλεϊ γυναικών έχουν ζητήσει οικειοθελή υποβιβασμό, η προσπάθεια συνεχίζεται για να μπορέσει το αντίστοιχο των ανδρών να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία και να αποφύγει την αφάνεια. Ωστόσο, η οικονομική ασφυξία που επικρατεί στον Ερασιτέχνη «δένει» τα χέρια των ιθυνόντων.

Ήδη η ΕΣΑΠ είχε ανάψει «κόκκινο» όσον αφορά την αδειοδότηση με το «τριφύλλι» να έχει προθεσμία μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου για να κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες. Το έργο είναι βέβαια αρκετά δύσκολο να έρθει εις πέρας, μιας και οι μέχρι στιγμής απόπειρες εύρεσης οικονομικών πόρων δεν έχει επιφέρει οριστικά λύση.

Στα ταμεία υπάρχει ένα ποσό συγκεντρωμένο και μαζί η πρόθεση συμμετοχής στην Α1, όμως εφόσον δεν προκύψουν θετικές εξελίξεις τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Από την πλευρά τους οι παίκτες περιμένουν, αλλά η αβεβαιότητα που επικρατεί είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Την ίδια στιγμή για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ραντεβού όσον αφορά το τμήμα πόλο προκειμένου να σχεδιαστεί το πλάνο της νέας σεζόν.
 

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: 


2017