Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Βαγγέλης Κομματάς: Το απόγευμα η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού
Βαγγέλης Κομματάς: Το απόγευμα η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 08:24 5 Σεπτεμβρίου 2017, 8:24

Πλήρης ημερών σε ηλικία 85 ετών πέθανε στο Γηροκομείο Αθηνών όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός Βαγγέλης Κομματάς, γνωστός και ως Κατσουλίνος. Η κηδεία του Βαγγέλη Κομματά, του αγαπημένου ηθοποιού θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 16.00 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο ίδιος έχει πει για τη ζωή του σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Το πραγματικό μου όνομα είναι Βαγγέλης Κομματάς και γεννήθηκα στις Σέρρες από πολύ φτωχή οικογένεια. Πάντα μέσα στην ψυχή μου ήθελα να γίνω ένα μέρος του θιάσου που έβλεπα στα παιδικά μου χρόνια, στην Χαλκίδα, όπου και μεγάλωσα. Μετά από τη Χαλκίδα μετακομίσαμε στην Αθήνα. Εκεί, μου άρεσε να βλέπω θέατρο, ενώ παράλληλα δούλεψα μέσα εκεί ως μικροπωλητής. Με την πρώτη ευκαιρία, εγώ στην πρώτη σειρά. Μια μέρα πήγα να δω παράσταση και εντελώς τυχαία με έβγαλαν στη σκηνή και έτσι… ψωνίστηκα», μας λέει και σκάει στα γέλια. «Μπήκα στον θίασο Πλατή και Ρούσσου, με τη Μίτση Κωνσταντάρα, τον Κώστα Παπαχρήστο και πολλούς άλλους. Πού να τους θυμάμαι όλους. Τότε δεν υπήρχαν βεντετισμοί. Σε ηλικία 19 ετών, λοιπόν, εγώ βγήκα στο θέατρο και ήμουν τόσο καλός που σιγά-σιγά απέκτησα και δικό μου θίασο. Με αγαπούσαν όλοι».

Λεφτά δεν απέκτησα ποτέ. Ίσα-ίσα για να ζήσουμε τα φέρναμε βόλτα με τη γυναίκα μου. Δεν μας πείραζε όμως, γιατί ζούσαμε με αγάπη και γέλιο. Όταν έχασα τη σύζυγό μου, έχασα και τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήθελα άλλο να ζήσω. Δεν ήθελα να μείνω μόνος μου στη ζωή. Με την Μπέμπα (σ.σ. η σύζυγος του πρωταγωνίστρια του μουσικού θεάτρου, Μπέμπα Δόξα), δεν έτυχε να αποκτήσουμε παιδιά, γιατί είχαμε το μυαλό μας στη δουλειά. Ωστόσο δεν μου λείπουν. Δεν είναι κάτι που επιθυμώ. Έχω μια αδερφή στη Σάμο, αλλά και αυτή είναι κατάκοιτη, οπότε είμαι εντελώς μόνος στη ζωή».

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Κομματάς: Πέθανε στο γηροκομείο ο "Κατσουλίνος"

Ετικέτες: 


2017