Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Αγωνία για τα αποτελέσματα του DNA
Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Αγωνία για τα αποτελέσματα του DNA | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 10:27 5 Σεπτεμβρίου 2017, 10:27

Η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου αλλά και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αναμένουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για το εάν τα οστά που βρέθηκαν διασκορπισμένα μέσα σε εκκλησάκι σε δύσβατη περιοχή της μεσσηνιακής Μάνης, ανήκουν στον 26χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι τον νεαρό στις 9 Αυγούστου του 2012 απήγαγαν και δολοφόνησαν ο 72χρονος οικογενειακός φίλος και η συμμορία του χωρίς όμως να αποκαλύψουν ποτέ πού έκρυψαν το πτώμα του. Οι αστυνομικοί, έχουν βάσιμες υποψίες ότι τα οστά που εντόπισαν χωρικοί μέσα στο παλιό εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα μπορεί να ανήκουν στον Μάριο και για τον λόγο αυτό ειδοποίησαν άμεσα την οικογένειά του.

Μάλιστα, οι συγγενείς έχουν δώσει δείγμα DNA έτσι ώστε να υπάρχει γενετικό υλικό για ταυτοποίηση.

Οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. λένε ότι τα οστά βρέθηκαν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στην περιοχή Λαγκαδά, που δεν λειτουργεί εδώ και πενήντα χρόνια. Η πρόσβαση μάλιστα γίνεται μέσω ενός δύσβατου μονοπατιού και ελάχιστοι άνθρωποι το επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια. 

Η υπόθεση εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ καθώς στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης, σύμφωνα με μαρτυρίες, εντοπίζεται για τελευταία φορά το στίγμα του 26χρονου και συνεπώς η ανεύρεση των συγκεκριμένων οστών δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι πιθανότατα πρόκειται για τα οστά του νεαρού καθώς έχουν περάσει πέντε χρόνια από την ημέρα της εξαφάνισης του.

Διαβάστε επίσης: Μάριος Παπαγεωργίου: Το χρονικό της δολοφονίας μέχρι τον εντοπισμό των οστών στη Μάνη

Ετικέτες: 


2017