Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στενάχωρη ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram για τις δυσκολίες που περνά (pic)

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στενάχωρη ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram για τις δυσκολίες που περνά (pic)
Η παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία στενάχωρη φωτογραφία που ξάφνιασε τους θαυμαστές της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κατάφερε να ξαφνιάσει τους θαυμαστές της και να τους κάνει να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία στενάχωρη φωτογραφία και αποκάλυψε ότι περνάει δύσκολες μέρες, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

Θέλοντας να δείξει τα συναισθήματά της και στους διαδικτυακούς της φίλους, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία με δάκρια στα μάτια, λέγοντας στους φαν της να μην φοβούνται και οι ίδιοι να εκφραστούν για το πως νιώθουν.

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: Έρχονται μέρες που είναι λίγο δύσκολες .Γιατί κάποιος δικός σου πονάει ,γιατί εσυ πονάς ,γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα παιδιά σου ,με την δουλειά σου ,γιατί έχεις μαζεμένα μέσα σου πολλά,γιατί κάποιος σου φέρθηκε άσχημα..Για χίλιους λόγους.. Μην φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου. Μόνο έτσι θα τα ξεπεράσεις μια και καλή. Μόνο έτσι θα εκτιμήσεις τις άλλες μέρες. Τις καλές.Που θα νιώθεις χαρά,ευτυχία. Που θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς κ σε αγαπούν.

Ανθρώπους που αξίζουν να είναι στην ζωή σου. Που θα σου γελάνε τα παιδιά σου και θα νιωθεις ο πιο τυχερος ανθρωπος του κόσμου. Μια τέτοια δύσκολη μέρα ήταν και εκείνη που με φωτογράφησε ο @sp_chatzi.

Όλα είναι μέσα στην ζωή κ ξέρω ότι έχεις περάσει από εδώ. Αυτες οι μέρες,μας κάνουν πιο δυνατούς. Πιο σίγουρους ότι θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά!Αλήθεια!Μετά την καταιγίδα πάντα βγαίνει ο ήλιος.

Και είναι πιο λαμπερός και φωτεινός από ποτέ!That’s life..Thank God..

Έρχονται μέρες που είναι λίγο δύσκολες .Γιατί κάποιος δικός σου πονάει ,γιατί εσυ πονάς ,γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα παιδιά σου ,με την δουλειά σου ,γιατί έχεις μαζεμένα μέσα σου πολλά,γιατί κάποιος σου φέρθηκε άσχημα..Για χίλιους λόγους ..Μην φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου .Μόνο έτσι θα τα ξεπεράσεις μια και καλή .Μόνο έτσι θα εκτιμήσεις τις άλλες μέρες .Τις καλές.Που θα νιώθεις χαρά,ευτυχία .Που θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς κ σε αγαπούν.Ανθρώπους που αξίζουν να είναι στην ζωή σου . Που θα σου γελάνε τα παιδιά σου και θα νιωθεις ο πιο τυχερος ανθρωπος του κόσμου . Μια τέτοια δύσκολη μέρα ήταν και εκείνη που με φωτογράφησε ο @sp_chatzi . Όλα είναι μέσα στην ζωή κ ξέρω ότι έχεις περάσει από εδώ .Αυτες οι μέρες,μας κάνουν πιο δυνατούς .Πιο σίγουρους ότι θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά!Αλήθεια!Μετά την καταιγίδα πάντα βγαίνει ο ήλιος.Και είναι πιο λαμπερός και φωτεινός από ποτέ!That’s life..Thank God.. ❤️ #emotions #betrue #nofilter #women #life #nevergiveup #sunshineafterrain #yougotthis #hellyes #photography #art

A post shared by Doretta Papadimitriou (@doretta3123) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments