Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ποιοι θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Γιόχανσον

ΑΕΚ: Ποιοι θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Γιόχανσον
Μέχρι τον Ιανουάριο, ο Μανόλο Χιμένεθ θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές, ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Νέο σοκ στην ΑΕΚ η οποία έχασε τον Γιάκομπ Γιόχανσον για αρκετό καιρό, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ιταλία για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι δεδομένο ότι η ”Ένωση” θα κινηθεί τον χειμώνα για την απόκτηση ενός… αντί-Γιόχανσον. όπως θα πράξει και στην περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος υπέστη τον ίδιο τραυματισμό με τον Σουηδό συμπαίκτη του.

Ωστόσο μέχρι να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, ο Χιμένεθ θα αναγκαστεί να καλύψει το κενό με ”όπλα” εκ των… έσω. Οι πρώτες σκέψεις του Ισπανού καταλήγουν στους Σιμόες και Γαλανόπουλο, δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού χαφ.

Παράλληλα, ο Χιμένεθ μπορεί να υπολογίζει εξίσου και στον Παναγιώτη Κονέ, που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην εν λόγω θέση, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της χρησιμοποίησης του ”πολυεργαλείου” Μπακάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments