Αθλητισμός

Πάουλο Κάμπος: ”Φέτος ο Άρης θα πετύχει τους στόχους του”

Πάουλο Κάμπος: ”Φέτος ο Άρης θα πετύχει τους στόχους του”
Ο πρώην προπονητής του Άρη, Πάουλο Κάμπος, ανέφερε ότι έχει έρθει η ώρα του Άρη για να επιτύχει τον στόχο της ανόδου.

O Πάουλο Κάμπος, πρώην προπονητής του Άρη, παραχώρησε δηλώσεις στην ”Arena Press” μιλώντας για την πορεία των ”κιτρινόμαυρων” και εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το… happy end που ψάχνει ο σύλλογος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάμπος:

”Θεωρώ πως φέτος η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της. Είναι καιρός να τελειώσει αυτό το μαρτύριο, για τον σύλλογο και κυρίως τον κόσμο. Ξέρω από πρώτο χέρι, πόσο δύσκολο είναι αυτή η ομάδα, να απουσιάζει από την πρώτη κατηγορία.

Είδα τον αγώνα με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα και στιγμιότυπα από τις άλλες αναμετρήσεις. Όλα είναι πλέον ιδανικά στην ομάδα. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή (σ.σ. Δημήτρης Σπανός), ενώ και από θέμα οργάνωσης, δείχνει να τα πάει πολύ καλά. Μου άρεσε η εικόνα της ομάδας στα ματς που έχω δει μέχρι στιγμής. Δεν γίνεται να μην δεν παρακολουθώ τον Άρη. Είναι στην καρδιά μου.

Είναι πολύ θετικό που η ομάδα έχει καταφέρει να ξεκινήσει με τρεις σερί νίκες. Πέρσι, είχε ήδη δύο ισοπαλίες στις ίδιες αγωνιστικές. Θέλει, όμως, μεγάλη προσοχή γιατί όλες οι ομάδες θα βελτιωθούν στην πορεία. Το ίδιο, βέβαια, και ο Άρης. Χρειάζεται ψυχραιμία και να κοιτάει η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι. Μόνο αν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα θα το καταφέρει σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα. Στο τέλος θα πάνε όλα καλά…”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments