Οικονομία
pagenews.gr / Οικονομία / Goldman Sachs: Η selfie του επικεφαλής, που χάρισε στο Twitter 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια (pic)
Goldman Sachs: Η selfie του επικεφαλής, που χάρισε στο Twitter 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια (pic) | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 16:42 15 Δεκεμβρίου 2017, 16:42

Μία και μόνο φωτογραφία του Lloyd Blankfein της Goldman Sachs, ήταν αρκετή για να πάρει φωτιά το Twitter. Και μαζί με αυτό και τα κέρδη της εταιρείας, τα οποία έφτασαν ούτε λίγο ούτε πολύ στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σε ό,τι αφορά την επίμαχη φωτογραφία, ο Blankfein βρέθηκε στα γραφεία του Twitter στο πλαίσιο ενός project ερωταπαντήσεων με γνωστούς χρήστες, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Twitter, Brielle Villablanca. Μίλησε για την ηγεσία και τη χρήση της υπηρεσίας, τόνισε.

Το δε επίμαχο tweet ήταν το 29ο από τον Blankfein από την ένταξή του στο Twitter το 2011 και προσέλκυσε σχεδόν 3.000 «like».

Παράλληλα, την Πέμπτη η Walt Disney ανακοίνωσε συμφωνία ύψους 52,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα περιουσιακά στοιχεία του 21ου αιώνα Fox . Οι μετοχές του Twitter σημείωσαν άνοδο έως 7,3%, φτάνοντας στο υψηλότερο σημείο τον τελευταίο χρόνο.

Η Disney είχε διερευνήσει τη δυνατότητα να αγοράσει το Twitter όταν η εταιρεία σκεφτόταν τοπ ενδεχόμενο να τεθεί προς πώληση πέρυσι. 

Λέγεται μάλιστα ότι αυτός που συμβούλευσε ο Twitter δεν ήταν άλλος από τη Goldman Sachs.

Ετικέτες: 


2017