Αθλητισμός

Δημοσίευμα έκπληξη για τον Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα έκπληξη για τον Παναθηναϊκό
Ένταξη σε νόμο για να απαλλαγεί από τον βραχνά των χρεών.

Μια πολύ σημαντική κίνηση βρίσκεται στα "σκαριά" από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει να κάνει με την προσπάθεια της εταιρίας να ενταχθεί στο νόμο 4469/2017 για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες να αποπληρώσουν τα χρέη τους μέσα σε δέκα χρόνια σε 120 δόσεις!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα στη Live Sport ο Βασίλης Βέργης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης πρόκειται να έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών, με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με το ΙΚΑ, την εφορία, αλλά και με τις τράπεζες που ανήκουν στους πιστωτές του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βοηθήσει τους Πράσινους να ενταχθούν στον συγκεκριμένο νόμο.

Αν γίνει αυτό, τότε το Τριφύλλι θα βρει τον δρόμο προς την σωτηρία και θα αποκτήσει ρευστότητα, καθώς το τηλεοπτικό του συμβόλαιο θα «απεγκλωβιστεί», μιας και τα συγκεκριμένα έσοδα (τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ) τόσο για τη φετινή όσο και για την επόμενη σεζόν έχουν εκχωρηθεί στην τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να αποπληρωθεί μέρος των δανείων της ΠΑΕ.

Με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός θα διασωθεί και θα μπορεί πιο άνετα να προσελκύσει επενδυτές και να βρει τα απαιτούμενα ποσά που χρειάζονται για να αποπληρώσει σε βάθος 10ετίας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, εταιρίες και σε όποιον άλλο οφείλει χρήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments