Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-0: Ο Τζούρτζεβιτς… καλωσόρισε Μιραλάς και Γκαρσία

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-0: Ο Τζούρτζεβιτς… καλωσόρισε Μιραλάς και Γκαρσία
Ολυμπιακός - Πλατανιάς 2-0: Οι ''ερυθρόλευκοι'' επικράτησαν με 2-0 του Πλατανιά στο ''Γ. Καραϊσκάκης'', εξασφαλίζοντας και τυπικά την πρόκριση στη φάση των ''8'' του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Φίλιπ Τζούρτζεβιτς να σκοράρει δις στην επανεμφάνιση του Μιραλάς και το ντεμπούτο του Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας.

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-0: Οι ”ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 2-0 του Πλατανιά στο ”Γ. Καραϊσκάκης”, εξασφαλίζοντας και τυπικά την πρόκριση στη φάση των ”8” του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Φίλιπ Τζούρτζεβιτς να σκοράρει δις στην επανεμφάνιση του Μιραλάς και το ντεμπούτο του Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας.

Η πρόκριση είχε κριθεί από την αναμέτρηση των Χανίων, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε περάσει νικηφόρα από την Κρήτη με σκορ 2-0. Άπαντες στον Πειραιά είχαν ”σημαδέψει” τη ρεβάνς, καθώς ο Όσκαρ Γκαρσία έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, ενώ ο Μιραλάς φόρεσε ξανά την κόκκινη φανέλα μετά από 5.5 χρόνια.

Οι ”ερυθρόλευκοι” σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Μιραλάς και τον Τζούρτζεβιτς να προσπαθούν επί ματαίω να νικήσουν τον Κοκκαλά, ωστόσο ο Σέρβος φρόντισε να δώσει τη λύση και να… καλωσορίσει τον νέο του τεχνικό (Γκαρσία) και τον νέο του συμπαίκτη (Μιραλάς) με νικηφόρο τρόπο.

Στο 66ο λεπτό, ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων τα… έχασαν προσωρινά, δίνοντας την ευκαιρία στον επερχόμενο Τζούρτζεβιτς να σκοράρει, με τη βοήθεια του χεριού του, όπως φάνηκε από το ριπλέι. Το δεύτερο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις, ως κερασάκι στην ”τούρτα”, με τον Βρουσάι να πιέζει και να κλέβει τη μπάλα, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Σέρβο για το τελικό 2-0 (92′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments