Πολιτική

Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης παίζει με τη Μακεδονία και τη όλη τη Βόρειο Ελλάδα

Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης παίζει με τη Μακεδονία και τη όλη τη Βόρειο Ελλάδα
«Κανένας Βορειοελλαδιτης και κανένας Μακεδόνας δεν θα επέτρεπε κομματικά παιχνίδια στο όνομα του τόπου μας», σχολιάζει ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο Σωκράτης  Φάμελλος, με αφορμή τη σχετική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στην Π.Ε. της ΝΔ για το Σκοπιανό, βάλλεται κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον οποίο κατηγορεί ότι εμπαίζει τους Βορειοελλαδίτες.

"Άκουσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι δεν θα διχάσει τους Έλληνες για το "Μακεδονικο". Και για το λόγο αυτό δεν συμμετέχει στη διαμόρφωση εθνικής θέσης !!!  Λέει ψέμματα, εννοεί ότι δεν θέλει να διασπάσει τη ΝΔ. Με αυτό ασχολείται εδώ και ένα μήνα. 

Για τα κομματικά του δηλαδή παιχνίδια, παίζει με τη Μακεδονία και τη όλη τη Βόρειο Ελλάδα. Όπως έκανε κάποτε ο Α. Σαμαράς.

Δεν θα του επιτρέψουμε να κάνει τέτοια παιχνίδια!!! Κανένας Βορειοελλαδιτης και κανένας Μακεδόνας δεν θα επέτρεπε κομματικά παιχνίδια στο όνομα του τόπου μας.", έγραψε στη σελίδα του στο facebook.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments