Αθλητισμός

Το σκεπτικό της Εφέσεων για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Το σκεπτικό της Εφέσεων για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Τι αναφέρει η έκθεση της Επιτροπής Εφέσεων.

Η Επιτροπή Εφέσεων δεν προσμέτρησε την έφεση του ΠΑΟΚ για την πρωτόδικη απόφαση των ποινών που επεβλήθησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Το σκεπτικό της Επιτροπής επεξηγήθηκε μέσα σε 54 σελίδες, ωστόσο τα κύρια σημεία της υπόθεσης δείχνουν ότι δεν άλλαξε ούτε κόμμα από την πρωτόδικη απόφαση του κ. Καποδίστρια.

Εν τέλει, με ψήφους 3-0 η Επιτροπή Εφέσεων ανέφερε ότι: «ο αγώνας διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με τέρματα 3-0 από την ΠΑΕ ΑΕΚ», με τις ποινές να είναι οι εξής:

α) Αφαίρεση 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου, καθώς επίσης και ποινής αφαίρεσης 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

β) Ο Ιβάν Σαββίδης «τέλεσε την πειθαρχική παράβαση της απειλής» και ότι ο Λούμπος Μίχελ «τέλεσε κατά συρροή και καθ’ υποτροπήν την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση της εξυβρίσεως διαιτητή».

γ) Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για διάστημα τριών ετών στον κ. Σαββίδη και την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα 60 ημερολογιακών ημερών, για την επίθεση στον Κομίνη, και αντίστοιχο διάστημα για την επίθεση σε θεατή του αγώνα (προφανώς στον δημοσιογράφο της NOVA) στον Λούμπος Μίχελ, που συσσωρευτικά μειώθηκε στις 90 ημέρες.

δ) Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 63.000 ευρώ, στον Ιβάν Σαββίδη πρόστιμο 100.000 ευρώ και στον Μίχελ 15.000 ευρώ. Συνολικά 178.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments