Ζώδια

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018
Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον Μάιο 2018.

Πώς θα νιώθατε πραγματικά αν δεν έχετε τα χρήματα που έχετε; Αν αλλάξουν ξαφνικά οι συνθήκες διαβίωσής σας; Ο απρόβλεπτος, εκκεντρικός, προοδευτικός και επαναστατικός Ουρανός εισέρχεται από τις 15 Μαΐου στον Ταύρο, το ζώδιο που συσχετίζεται με τα χρήματα, τον υλισμό, τα αποκτήματα, τη μισαλλοδοξία και την απληστία. Τα ακίνητα, οι τράπεζες, οι κυβερνητικοί οργανισμοί δεν θα μπορούν πλέον να είναι αποτελεσματικοί. Τα τραπεζικά δάνεια, οι πιστωτικές κάρτες, το φορολογικό σύστημα θα υπόκεινται σε έλεγχο. Ο Ουρανός στον Ταύρο σας θέτει ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά σας να έχετε χρήματα κι αν είστε ειλικρινείς με τις αξίες σας. Θα θέσει υπό αμφισβήτηση τους παλιούς τρόπους οικονομικής διακυβέρνησης μιας χώρας ή μιας επιχείρησης, ίσως οι τράπεζες αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας τους, ίσως ακόμα οι άνθρωποι επαναστατήσουν εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας. Αναμένετε σαρωτικές αλλαγές στα ανωτέρω ζητήματα για να συνειδητοποιήσετε ότι η φιλαργυρία είναι η ρίζα όλων των κακών.

Παράλληλα, στις 25 Μαΐου, ο Δίας στον Σκορπιό θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη που θα διαρκέσει όλο το μήνα και η οποία διεγείρει την ιδεαλιστική και ευφάνταστη φύση σας, νιώθετε περισσότερη συμπόνια και γενναιοδωρία για τους άλλους, θεραπεύετε τις πληγωμένες πτυχές του υποσυνειδήτου σας, νιώθετε έτοιμοι να μετασχηματίσετε τις σχέσεις σας. Έρχεστε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας, αναζητάτε βαθύτερες σχέσεις, δίνετε και παίρνετε περισσότερη οικειότητα και κατανόηση.

Αναλυτικά:

Στις 13 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει την επικοινωνία πιο προσεκτική και αργή, σκεφτόμαστε και μιλάμε για τα οικονομικά μας, τα αποκτήματά μας και τις αξίες μας. Κάνουμε αργά, σταθερά βήματα, οι ιδέες μας είναι πρακτικές και μελετημένες, δεν αποθαρρυνόμαστε αν καθυστερήσει ο στόχος μας.

Στις 15 Μαΐου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μας υποκινεί να κάνουμε μια νέα αρχή στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων μας και να βρούμε τρόπους να αυξήσουμε τα αποκτήματά μας ώστε να νιώσουμε οικονομική ασφάλεια. Απολαμβάνουμε τώρα τις γήινες απολαύσεις με όλες τις αισθήσεις μας, εκτιμάμε τα απλά πράγματα της ζωής. Πιστεύουμε στην αξία μας και στον εαυτό μας.

Στις 16 Μαΐου, ο Άρης στον Υδροχόο μας κάνει απρόβλεπτους και επαναστατικούς, δεν διστάζουμε να σπάσουμε τους κανόνες προκειμένου να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς. Ενεργούμε απρόβλεπτα και αντιδραστικά όταν κάποιος προσπαθεί να μας επιβληθεί και να μας ορίσει ένα συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Διεκδικούμε την ελευθερία μας και την ανεξαρτησία μας και αγωνιζόμαστε για ένα ιδανικό ή μια ομάδα.

Στις 19 Μαΐου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μας βοηθά να επιδείξουμε στοργή, φροντίδα και τρυφερότητα στους αγαπημένους μας, δίνουμε και παίρνουμε οικειότητα και ασφάλεια. Ερχόμαστε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αναζητούμε τις ρίζες μας και την θαλπωρή του σπιτιού μας.

Στις 29 Μαΐου, η Πανσέληνος στον Τοξότη διευρύνει τους ορίζοντές μας, αλλάζει τις πεποιθήσεις μας και την υπάρχουσα φιλοσοφία της ζωής μας, φέρνει νέες εμπειρίες και μαθήματα ζωής που στόχο έχουν να αναπτυχθούμε νοητικά και πνευματικά. Είμαστε ανοιχτοί στο να γνωρίσουμε ανθρώπους που προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό μας, να κάνουμε μακρινά ταξίδια, να επεκταθούμε κοινωνικά.

Στις 30 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους προσθέτει ένα ανάλαφρο και χαρούμενο τόνο στις επικοινωνίες μας, έχουμε γρήγορη και άμεση αντίληψη των πραγμάτων, αναζητάμε τη γνώση και την επιμόρφωση, τα ταξίδια και την ανταλλαγή πληροφοριών. Συζητάμε κάνοντας αστεία και βλέπουμε τη σκοτεινή πλευρά της ζωής με χιούμορ.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments