Πολιτική

Πυρά Τσίπρα σε Μητσοτάκη Round 2

Πυρά Τσίπρα σε Μητσοτάκη Round 2
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και απάντησε στην Φώφη Γεννηματά.

Λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι ανέβηκε ξανά στο βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός είπε: “Δεν έχω καταλάβει είπε αν είναι η ίδια που έστειλε επιστολή με την οποία επεσήμανε πόσο κρίσιμης σημασίας ζήτημα είναι η αναθεώρηση του Συντάγματος πριν κλείσει η παρούσα κοινοβουλευτική θητεία”.

Αυτή την ακραία θέση [για εκλογές σήμερα] ούτε ο κ.Μητσοτάκης δεν τόλμησε να την διατυπώσει. Θα είναι καταστροφική επιλογή οι εκλογές αυτή την περίοδο.

Το επιχείρημά σας, κα Γεννηματά, είναι να ρωτήσουμε τον ελληνικό λαό πριν βγούμε από το μνημόνιο. Εσείς δεν ρωτήσατε κανέναν για να μπούμε στο ΔΝΤ κλπ.

Ο πρωθυπουργός απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας: “κ.Μητσοτάκη, οι βολές & απειλές εναντίον σας είναι εξίσου καταδικαστέες και κατακριτέες με τις αμέτρητες βολές και απειλές που έχουμε δεχτεί εγώ και ο κ.Κοτζιάς το τελευταίο διάστημα”.

Δεν θέλετε να καταλάβετε από πού προήλθε η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Αν εγώ είχα ένα στέλεχος που έβγαινε μετά την επίθεση που έλεγε “καλά του κάνανε”, θα μπορούσα να σταθώ; Εσείς κ. Μητσοτάκη έχετε το θράσος να στέκεστε και να μου επιτίθεστε κιόλας.

Θέλω σήμερα να τοποθετηθώ με απόλυτη σαφήνεια απέναντι στην ιστορία και απέναντι στην ευθύνη που έχουμε. Η αριστερά σε αυτόν τον τόπο ήταν πάντα στη θέση του διωκόμενου, όχι του διώκτη. Η βία κράτους & παρακράτους την έστειλε στις φυλακές και στα ξερονήσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυρά Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Εσείς κάψατε την Αθήνα το 2008

Υποσχέσεις Τσίπρα για αυξήσεις μισθών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments