Ζώδια

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη
Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 .

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 A

Ταρώ Κριός: Το Εννέα των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Αμφιβολίες

Θέμα: Το αγχωμένο μυαλό σας δουλεύει υπερωρίες (και όχι με την καλή έννοια).

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αϋπνίες, κολλάτε σε φόβους, κατάθλιψη, αρνητικές σκέψεις. Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες –το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας.

Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία. Μερικές φορές αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

Ταρώ Ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Βάσεις Θέμα: Χτίσιμο μιας γερής βάσης Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Οικονομικές βάσεις, χτίσιμο σταθερότητας, μια νέα δουλειά, μια αλλαγή καριέρας, ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, ταλέντα που επεκτείνονται και πόροι. Ο Άσος σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας με θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, τη δουλειά, το σπίτι, μια βάση για να χτίσετε.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας ή ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα ή ακόμη και την απόφαση να κάνετε ένα παιδί. Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια, κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας, γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές, ή υπόλοιπα στο μέλλον.

Ταρώ Δίδυμοι: Ο Ιεροφάντης

Λέξη – κλειδί: Παράδοση Θέμα: Η παραδοσιακή σοφία και οι παραδοσιακές φιλοσοφίες παρέχουν την καθοδήγηση αυτή την εβδομάδα. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Συμβατικά πρωτόκολλα, άσκηση καλών τρόπων, μια συντηρητική προσέγγιση, ιερείς και καθηγητές, συμμόρφωση στις κατεστημένες προσδοκίες. Ο Ιεροφάντης είναι ο μεγάλος δάσκαλος. Είναι αυτός που μεταδίδει την παραδοσιακή σοφία, ένας από τους πυλώνες της κοινότητας, ένας σοφός ηγέτης.

Είναι η δουλειά του να υπενθυμίζει στο λαό τις απλές αξίες, όπως: να συμπεριφέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας συμπεριφέρονται και όλα τα πράγματα με μέτρο και η ομορφιά είναι στο μάτι αυτού που κοιτάει. Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει την αγνή και συμπονετική επιρροή που μπορείτε να είστε αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι αν φαίνεται λίγο λαϊκός ή παραδοσιακός, οδηγήστε με ήπια παραδείγματα. Αυτή την εβδομάδα όταν σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε είτε το άγριο και το ακραίο είτε το δοκιμασμένο και το αληθινό, επιλέξτε το δεύτερο.

Ταρώ Καρκίνος: Το Άρμα

Λέξη – κλειδί: Επιτάχυνση Θέμα: Ώρα να αυξήσετε ταχύτητα Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Ένα έργο παίρνει το πράσινο φως, παίρνεται μια προαγωγή, ταξιδεύετε για δουλειές ή για εξέλιξη. Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Το Άρμα, από την άλλη, λέει: Ελάτε, ελάτε! Πάμε!

Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε. Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν. Αυτό είναι πρόοδος. Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός. (Επιτέλους.) Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι, ίσως να μην είστε απολύτως σίγουρη για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το που βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Ταρώ Λέων: Το Επτά των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Ακρόαση Θέμα: Δείξτε τους τι έχετε. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Διαγωνισμοί και ακροάσεις, συμμετοχή σε ντιμπέιτ, αίσθηση επιτυχίας σε μια συνέντευξη για δουλειά, αθλητικοί διαγωνισμοί. Αυτή η κάρτα είναι σαν μέρος μιας ταινίας δράσης όπου ο ήρωας / ηρωίδα φτάνει στα όρια του. Αλλά είναι η δική σας ταινία, αγαπητοί μου, και ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε πισινούς και να πείτε άσχημα λόγια (όχι κυριολεκτικά). Προκλητική, ναι. Εμπόδια; Κάνα δυο. Ξέρετε, το μέρος όπου ο πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο και πρέπει να αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό.

Απλά να θυμάστε ότι ήρθε η ώρα σας να λάμψετε – ήρωες σαν εσάς κερδίζουν πάντα στο τέλος. Και μην ξεχνάτε το μότο του ήρωα: ακούστε τα τραγούδια που σας φέρνουν έμπνευση, βάλτε το πιο καυτό ντύσιμό σας, κάντε κάποια πουσάπς ή αναθεωρήστε τη γυμναστική σας ή ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε το ηθικό σας. Στη συνέχεια λάβετε τη θέση σας στο ρινγκ (ή στη σκηνή ή στην συνέντευξη για δουλειά, καθώς αυτό μπορεί να σας περιμένει). Είναι η σειρά σας να τους δείξετε τι έχετε.

Ταρώ Παρθένος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων Αντίστροφα

Αρχέτυπο: Ο Πατέρας που έχει πρόβλημα να διαχειριστεί τον θυμό του Θέμα: Μαζί με την ηγεσία έρχεται και η ευθύνη της υποκίνησης της αρμονίας και του σεβασμού. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Διαφωνίες με υπαλλήλους, διαμάχες με αγαπημένους, αντιδραστικά παιδιά, μπορεί να ανακαλύψετε ότι η στάση σας είναι πολύ σκληρή για να πείσετε τους άλλους για τα σχέδιά σας.

Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του και να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει, αλλά μπορεί να αντλεί λίγο παραπάνω έμπνευση από τον εαυτό του απ’ αυτή που πρέπει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει λίγο πομπώδης για την επίτευξη των στόχων του –με κόστος τις υγιείς σχέσεις με οικογένεια και συνεργάτες. Ακόμα κι όταν κατέχει θέση εξουσίας, θα έπρεπε να δείχνει λίγο παραπάνω σεβασμό στους άλλους, πάνω στους οποίους στηρίζεται. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε το χέρι σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε σε αρμονία με την ομάδα σας, αλλά αξίζει να εξελίξετε τις ηγετικές ικανότητές σας.

Ταρώ Ζυγός: Το Δέκα των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Τέλη

Θέμα: Μαζέψτε αυτά που έμειναν, ανακυκλώστε ότι μπορείτε και πετάξτε τα υπόλοιπα. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Το καθάρισμα στο τέλος ενός σχολικού έτους, αποφοιτήσεις, αφήνετε μια θέση πρακτικής για μια κανονική, ένα παιδί φεύγει για πρώτη φορά από το σπίτι. Αυτό το Δέκα σημάνει το τέλος ενός κύκλου που περιλαμβάνει εργασίες καθαριότητας. Ξέρετε, όπως όταν τελειώνει ένα ωραίο πάρτι και πρέπει να κατεβάσετε τη διακόσμηση, να πλύνετε τα πιάτα και να μαζέψετε τα μπουκάλια για ανακύκλωση. Ακριβώς έτσι.

Όπως μια αποφοίτηση σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να αποθηκεύσετε τις σχολικές τσάντες και τις φόρμες σας για να κάνετε χώρο για χαρτοφύλακα και για επαγγελματικές ενδυμασίες. Ή μπορεί να αποφασίσετε να τελειώσετε μια σχέση και να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να χωρίσετε ή να πετάξετε. Ή μπορεί να τέλειωσε μια θεατρική παράσταση και να πρέπει να μαζέψετε τα σκηνικά και να αποθηκεύσετε τα κουστούμια. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έχει κάνει τον κύκλο του. Συγχαρείτε τον εαυτό σας που τελειώσατε με αυτό το κεφάλαιο, μαζέψτε τα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και αφήστε πίσω σας τα κομμάτια που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Ταρώ Σκορπιός: Ο Τρελός

Λέξεις – κλειδιά: Νέα ταξίδια Θέμα: Νέοι ορίζοντες σας γνέφουν, ώρα να ακολουθήσετε την κλήση τους. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μια νέα δουλειά, αρχές όλων των ειδών, μια νέα επιχείρηση, επιστροφή στα θρανία, ένα ταξίδι σε μια ξένη χώρα. Αφήστε πίσω σας όποια τυχόν αρνητική χροιά έχετε συνδέσει με τον όρο Τρελός. Αυτή είναι μια ευχάριστη κάρτα! Προτείνει ελαφρότητα στο πρόσωπο των νέων εμπειριών. Υπάρχει ένα νέο ταξίδι μπροστά σας, νέα σχέδια να κάνετε, νέες ευκαιρίες, νέα πρόσωπα… νέα, νέα, νέα! Είναι σαν να έχετε μια άδεια σελίδα.

Τώρα, αν είστε τύποι τρελοί με τον έλεγχο, ίσως να μην νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι με την αλλαγή. Το να βάζουμε τον εαυτό μας σε νέες καταστάσεις συχνά απαιτεί την ικανότητα να κάνουμε λάθη, να τεστάρουμε την αντοχή μας, να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να ζητάμε οδηγίες… και ίσως ακόμη και να νιώθουμε λίγο ανόητοι μέχρι να τις συνηθίσουμε. Αλλά ακόμα και αν συνήθως προτιμάτε να διατηρείτε τη φήμη σας, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα.

Ταρώ Τοξότης: Το Έξι των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Μετάβαση Θέμα: Μετάβαση σε πιο πράσινα λιβάδια. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μια κυριολεκτική μετακίνηση, μια μεταβίβαση στη δουλειά, αλλαγή κατεύθυνσης σπουδών, παύση από μια δουλειά για να επικεντρωθείτε σε ένα άλλο έργο, αλλαγή θρησκείας, πτήση. Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια.

Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή. Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε μακριά από τα παλιά εμπόδια και να κατευθυνθείτε προς γονιμότερα εδάφη.

Ταρώ Αιγόκερως: Το Οκτώ των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Τέχνη Θέμα: Η αγάπη στη δουλειά σας αποδίδει. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αύξηση παραγγελιών στη δουλειά, επέκταση της λίστας των πελατών, βελτίωση των εργατικών δεξιοτήτων, ακονισμός της τέχνης σας, ανάπτυξη για να φτάσετε στην κορυφή του τομέα σας. Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριου δύναμης. Δεν έχετε λάβει την αναγνώριση που σας αξίζει – όχι ακόμα, τουλάχιστον. Αλλά η φήμη σας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται.

Έχετε πολύ παραγωγική δουλειά, πιθανόν, για το προσέξετε, αλλά οι ανώτεροί σας έχουν παρατηρήσει την μαεστρία σας. Ή ίσως από η δουλειά σας ακούγεται στόμα σε στόμα ευχαριστημένου πελάτη σε δυνητικό και οι παραγγελίες σας αυξάνονται. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε στα πάνω σας, οπότε μείνετε εκεί ακριβώς και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, όπως ακριβώς το κάνετε. Αυτή την εβδομάδα, η μοναδική δέσμευσή σας στη τέχνη σας θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές απ’ όσες περιμένατε.

Ταρώ Υδροχόος: Ο Ιππότης των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Αιτιολόγηση Θέμα: Αλλαγή ταχύτητας. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Παίρνετε τα ηνία, κάνετε μια κίνηση, δίνετε / αποδέχεστε μια πρόσκληση, μπαίνετε στο παιχνίδι. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για εσάς, αγαπητοί. Αυτός ο Ιππότης είναι γεμάτος φωτιά, ορμή και ρυθμό προόδου. Οι Ράβδοι έχουν να κάνουν με την έμπνευση και με το να αφήσετε τα όνειρά σας να σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο.

Οι Ιππότες έχουν να κάνουν με την ξεκάθαρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση δράση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε καλά, οπότε κάντε το. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι θα εμπνέετε και τους άλλους κατά τη διαδρομή. Αφήστε τον εαυτό σας να θέλει, αφήστε τον εαυτό σας να πιστεύει ότι είναι δικό σας, αφήστε τον εαυτό σας να το κυνηγήσει. Εάν αισθάνεστε λίγο αμήχανα να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας με βάση έναν άφοβο, φλογερό φίλο σας. Ή κάντε τη φράση «σαν να, για να» το νέο σας Μάντρα. Μπορείτε να το κάνετε! Εμπρός, λοιπόν!

Ταρώ Ιχθύες: Η Κρίση

Λέξη – κλειδί: Αποκάλυψη Θέμα: Όλα αποκαλύπτονται και είναι για καλό. Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αίσθηση ολοκλήρωσης, ολοκλήρωση σπουδών ή εξετάσεων, μεγάλα βήματα προόδου, δημόσια αναγνώριση, μια πρόσκληση για συγχώρεση. Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ, η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει τη μεσαιωνική ευρωπαϊκή έννοια της «Ημέρας της Κρίσης». Σάλπιγγες ακούγονται καθώς άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν γυμνοί έξω από τα φέρετρα τους και περνούν στο φως.

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά για εμάς τους αναγνώστες των συμβόλων σημαίνει το κάλεσμα να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, ανανεωμένη ζωή. Είναι η απελευθέρωση από τα λάθη του παρελθόντος, τις μετάνοιες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες και από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή προς τους άλλους, προς τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία σας βρίσκεται στο να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να βρείτε την ομορφιά σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments