Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Κολομβία – Ιαπωνία 1-2

Μουντιάλ 2018: Κολομβία – Ιαπωνία 1-2
Μεγάλη έκπληξη στο Μουντιάλ, καθώς η Ιαπωνία κατάφερε να "κλέψει" την νίκη με 1-2 από την Κολομβία.

Η Ιαπωνία πήγε κόντρα στις προβλέψεις και πήρε την νίκη με 1-2 επί της Κολομβίας στο ντεμπούτο των δύο ομάδων στο Μουντιάλ.

Στο 6′ λεπτό, η Ιαπωνία άνοιξε το σκορ. Ο Οσπίνα απέκρουσε πλάσε του Οσάκο, αλλά το νέο το νέο σουτ του Καγκάβα βρήκε το χέρι του Σάντσες με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον αποβάλλει και να δείχνει την βούλα του πέναλτι. Ο Καγκάβα νικά τον Οσπίνα και η Ιαπωνία κάνει το 1-0.

Στο 39′ η Κολομβία έφερε το ματς στα ίσια. Ο Καβασίμα αντέδρασε καθυστερημένα στην έξυπνη εκτέλεση του Κιντέρο και η Κολομβία ισοφάρισε σε 1-1.

Το νικητήριο τέρμα ήρθε για τους Ιάπωνες στο 73′. Ο Οσάκο με κεφαλιά μετά το κόρνερ δίνει βάζει την μπάλα στα δίχτυα και η Ιαπωνία γίνεται η πρώτη Ασιατική ομάδα που νικά Λατινοαμερικάνους.

  • Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Oσπίνα, Μουρίγιο, Αρίας, Κ. Σάντσες, Φαλκάο, Κουαδράδο (31′ Μπάριος), Λέρμα, Μοχίκα, Κιντέρο (59′ Χάμες Ροδρίγκες), Ισκιέρδο (70′ Μπάκα), Ντ. Σάντσες.

Ιαπωνία (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Σότζι, Ναγκατόμο, Σιμπασάκι (80′ Γιαμαγκάτσι), Χαραγκούτσι, Καγκάβα (69′ Χόντα), Ινούι, Οσάκο (85′ Οκαζάκι), Χασέμπε, Σακάι, Γιοσίντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments