Αθλητισμός

Τρέλα με Μπλατ – “Φέρε το θηρίο στον Ολυμπιακό” – Αυτός είναι ο αγαπημένος σέντερ του Αμερικανού προπονητή

Τρέλα με Μπλατ – “Φέρε το θηρίο στον Ολυμπιακό” – Αυτός είναι ο αγαπημένος σέντερ του Αμερικανού προπονητή
Ο Μπλατ πλησιάζει στον Ολυμπιακό και ο κόσμος ονειρεύεται παιχταράδες.

Ο Ολυμπιακός παίρνει προπονητή από το πάνω ράφι, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο και στον κόσμο των ερυθρολεύκων επικρατεί ενθουσιασμός. Βλέπετε, ο Μπλατ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που κυκλοφορούν, με πολλές επιτυχίες και με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου το 2014 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε εκείνη την ομάδα είχε ένα… πραγματικό θηρίο να σκεπάζει τις ρακέτες. Τον Αμερικανό Άλεξ Τάιους, ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε φτάσει κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Τάιους ήταν από τους καλύτερους παίκτες εκείνης της πορείας. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Τουρκία, παίζοντας σε Εφές και Γαλατασαράι και πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε στη Μακάμπι, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν από λίγες μέρες και μάλιστα αναδείχτηκε MVP των τελικών.

Ο Τάιους ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ντέιβιντ Μπλατ και ήδη αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού με αναρτήσεις τους στα social media και στη σελίδα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ζητάνε το… θηρίο πακέτο με τον έμπειρο προπονητή. Βεβαίως, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ειπωθεί με σιγουριά το οτιδήποτε, ωστόσο οι Αγγελόπουλοι δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν υπερβάσεις. Γι’ αυτό άλλωστε και κοίταξαν έναν πανάκριβο προπονητή, όπως είναι ο Μπλατ και είναι έτοιμοι να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τώρα τις διαπραγματεύσεις με τον Μπλατ, αυτές συνεχίζονται, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να διαψεύδουν πως υπάρχει συμφωνία με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό. Παρόλα αυτά ο Μπλατ αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον ερυθρόλευκο πάγκο, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον έμπειρο τεχνικό.

Πάντως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες στην υπόθεση του Μπλατ και πιθανότατα σήμερα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια, προκειμένου ο Ολυμπιακός να περάσει στην εποχή Μπλατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με Μπλατ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments