Ελλάδα

Πληγέντες: Ο αθλητισμός τάσσεται στο πλευρό των πυρόπληκτων

Πληγέντες: Ο αθλητισμός τάσσεται στο πλευρό των πυρόπληκτων
Ο ελληνικός αθλητισμός δίνει το "παρών" του και στέκεται στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Αθλητικές ομοσπονδίες εκδίδουν ανακοινώσεις, με τις οποίες τάσσονται στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και γνωστοποιούν μέτρα για την ανακούφιση των θυμάτων.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν άμεσα συμβολικό ποσό 5.000 ευρώ στους λογαριασμούς που έχουν ανοιχθεί για τον λόγο αυτό στις τράπεζες, ενώ το προσωπικό και τα φορτηγάκια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες θα τεθούν στη διάθεση της δημοτικής αρχής της πληγείσας περιοχής, προκειμένου να βοηθήσουν στην εξομάλυνση της κατάστασης.

Από την πλευρά της, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης την Παρασκευή (27/7), στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας, τα οποία θα διανεμηθούν στους πληγέντες Δήμους και οικισμούς.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, έστειλαν απο κοινού φιάλες νερού, χυμούς και τρόφιμα στην περιφέρεια Αττικής τονίζοντας ότι «οι φορείς του μπασκετ, βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη και θα παραμείνουν όσο χρειαστεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments