Ειδήσεις

Επανασύνδεση και αστρολογία σχέσεων για την Κυριακή

Επανασύνδεση και αστρολογία σχέσεων για την Κυριακή
Επανασυνδέσεις: Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

Κριός

Δεν υπάρχουν τα δεδομένα, για να περάσετε αυτήν την σχέση σε μια πιο σοβαρή επίσημη κατάσταση. Τα οικονομικά σας χρειάζονται διόρθωση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ταύρος

Δεν ξέρετε πλέον τι να υποθέσετε και τι να πιστέψετε. Αυτό είναι κάτι που σαν ανασφάλεια, σας το έχει προκαλέσει το ‘ αταίριαστο ΄ ταίρι σας!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Υπάρχουν κάποια ζητήματα, μέσα στην εργασία σας, που πρέπει εσείς οι ίδιοι να τα προσέξετε, καθώς αφορούν πιο λεπτές διαπροσωπικές σχέσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Εσάς πια μέσα σε σχέσεις και έρωτες τίποτα δεν σας κάνει εντύπωση. Τα έχετε ζήσει όλα στο έπακρο, και μάλλον τώρα θέλετε την απόλυτη σας ησυχία.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Λέων

Έχετε κάνει την λάθος επιλογή, με τον ερωτικό σύντροφο που είστε τώρα, και το ξέρετε. Μάλλον θέλετε τον χρόνο σας, για να πάρετε και πιο σοβαρές αποφάσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος

Μην προφασίζεστε ότι είστε καλά μέσα στον δεσμό σας…γιατί απλά δεν είστε και σας φαίνετε. Εσείς ξέρετε τι έχετε υποστεί και μέχρι πότε θα το ανέχεστε. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Ζυγός 

Αν ξέρετε ότι έχετε ξεφύγει πια από τον πόνο του ερωτικού παρελθόντος, τότε μην κάνετε ξανά, το λάθος να επικοινωνήσετε σε κάποια στιγμή αδυναμίας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Σκορπιός

Δεν είναι όλες οι ώρες οι ίδιες και ειδικά όταν πρόκειται, για τον έρωτα. Αν τελικά χρειάζεται να κάνετε έναν πιο σοβαρό διάλογο, τότε απλά ξεκινήστε τον.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Τοξότης

Τα πιο πολλά που σας λέει ο άνθρωπος σας, τα έχετε ξανακούσει. Όλα τα επόμενα, τις πράξεις του είναι που στο τώρα περιμένετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Αιγόκερως

Μην παρασύρεστε σε επικοινωνιακές υπερβολές, με αυτόν τον νέο έρωτα που έχει προκύψει στην ζωή σας. Δείτε πρώτα αν αξίζει όλον αυτόν τον κόπο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Υδροχόος

Μάλλον ο πρώην σας, έχει διάθεση να σας μιλήσει, αλλά επειδή δεν τολμά, τώρα έχει βάλει κάποιους τρίτους να σας προσεγγίσουν με έμμεσο τρόπο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ιχθείς

Αφήστε τους άλλους να κάνουν αυτά που επιθυμούν μέσα στην ζωή τους, και εσείς κάντε αυτά που ξέρετε μέσα στην δική σας!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Πηγή: astro-live.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play