Διεθνή

Αυξάνεται η δημοτικότητα του Μακρόν

Αυξάνεται η δημοτικότητα του Μακρόν
Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν αυξήθηκε κατά κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, μέσα στον Ιούλιο.

Η δημοτικότητα του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν αυξήθηκε ελαφρά τον Ιούλιο.

Η αύξηση του ποσοστού έγινε παρά τη σύγχυση που προκάλεσε το σκάνδαλο γύρω από τον πρώην σωματοφύλακά του, που βιντεοσκοπήθηκε στην διάρκεια επίθεσης κατά διαδηλωτών.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση Harris Interactive Survey η δημοτικότητα του 40χρονου προέδρου αυξήθηκε κατά δύο μονάδες κι έφτασε στο 42%, δύο μονάδες υψηλότερα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Πάντως, η δημοτικότητά του μειώθηκε εκ νέου τον προηγούμενο μήνα, ένα χρόνο μετά την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας.

Οι επικριτές του, τον κατηγορούν ότι οι πολιτικές του δεν αγγίζουν τις ανάγκες του λαού κι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πλουσίων. Ωστόσο, ο 40χρονος πρόεδρος Μακρόν φέρεται να κέρδισε κάποιο έδαφος τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης (Harris Interactive survey).

Η δημοτικότητά του, έχει αυξηθεί κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες στο 42%, παρά τις συνθήκες ενός εκκολαπτόμενου πολιτικού σκανδάλου που επικρατούν στο Παρίσι, αλλά και τις θετικές εντυπώσεις που προκάλεσε η νίκη της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments