Αθλητισμός

La Liga: “Αυλαία” για το ισπανικό πρωτάθλημα

La Liga: “Αυλαία” για το ισπανικό πρωτάθλημα
Η «αυλαία» της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ισπανία άνοιξε πριν από λίγες ημέρες με το Super Cup, το οποίο κατέκτησε η Μπαρτσελόνα, και τώρα παίρνει... σειρά το πρωτάθλημα La Liga.

Η «αυλαία» της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ισπανία άνοιξε πριν από λίγες ημέρες με το Super Cup, το οποίο κατέκτησε η Μπαρτσελόνα, και τώρα παίρνει… σειρά το πρωτάθλημα La Liga, το οποίο θα ολοκληρωθεί την 38η αγωνιστική. Οι -κάτοχοι του τίτλου και νταμπλούχοι- «μπλαουγκράνα» έχουν εντός έδρας αποστολή, καθώς υποδέχονται αύριο την Αλαβές, και θέλουν να ξεκινήσουν με «το δεξί» την προσπάθεια υπεράσπισης του «στέμματός» τους.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Κυριακή τη Χετάφε και θέλει τη νίκη, προκειμένου να αφήσει πίσω της την ήττα από την Ατλέτικο στο Super Cup Ευρώπης. Στο μεταξύ, οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε ρίχνονται από την αρχή στα… δύσκολα, καθώς αναμετρώνται την Δευτέρα εκτός έδρας με τη Βαλένθια, στο σημαντικότερο ματς της πρεμιέρας. Τέλος, η -φιναλίστ του Κυπέλλου- Σεβίλη αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας τη Ράγιο Βαγεκάνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η «αυλαία» της πρεμιέρας ανοίγει απόψε με τις αναμετρήσεις Τζιρόνα-Βαγιαδολίδ και Μπέτις-Λεβάντε.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του ισπανικού πρωταθλήματος:

Τζιρόνα-Βαγιαδολίδ 17/8

Μπέτις-Λεβάντε 17/8

Θέλτα-Εσπανιόλ 18/8

Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ 18/8

Μπαρτσελόνα-Αλαβές 18/8

Εϊμπάρ-Ουέσκα 19/8

Ράγιο Βαγεκάνο-Σεβίλη 19/8

Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 19/8

Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης 20/8

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λεγανές 20/8

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments