Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια σήμερα Κριός

Ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε με κάτι που έχει σημασία, αγαπητοί Κριοί! Με την Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 10ο Οίκο σας της επίτευξης, ας απέχετε για λίγο από τις κοινωνικές ενασχολήσεις σας.

Μήπως ένα επαγγελματικό εγχείρημα χρειάζεται οργάνωση, μήπως οι ντουλάπες σας χρειάζονται τακτοποίηση; Αξιοποιήστε το κλίμα της ημέρας και εστιάσετε στις εκκρεμότητες, που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε έδαφος στις επιδιώξεις σας!

Ζώδια σήμερα Ταύρος

Αντικρίστε με δυναμισμό τις καινούργιες προοπτικές, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Αιγόκερω και φωτίζει τον 9ο Οίκο σας της έκφρασης. Αν αναβάλετε εδώ και πολύ καιρό αυτή την έκθεση της άποψής σας, ίσως να νιώθετε ότι θα εκραγείτε αν δεν την εξωτερικεύσετε.

Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να βρείτε έναν διπλωματικό τρόπο για να προσεγγίσετε κάθε περίσταση… Ενίοτε πρέπει να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Κάντε μια μικρή παύση, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη επισκέπτεται σήμερα τον 8ο Οίκο σας του εσωτερικού σας κόσμου, κάτι που σας κάνει συναισθηματικούς με ανάγκη για ενδοσκόπηση. Όσο κι αν η κοινωνικότητα σας χαρακτηρίζει, ενδώστε στο κλίμα της ημέρας και ακυρώστε ό,τι είναι ανούσιο στο πρόγραμμά σας. Προτιμήστε να συλλογιστείτε τις μελλοντικές σας κινήσεις, θέματα που χρειάζονται εξομάλυνση, την πορεία της σχέσης σας. Η μέρα θα διέπεται και από αρκετό ερωτισμό, γι’ αυτό αφιερώστε στο ταίρι σας τον χρόνο που κερδίσατε!

Ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η σύμπραξη θα είναι η προτεραιότητά σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Χάρη στην παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, το «δύο» θα είναι το μαγικό σας νούμερο. Δύο μυαλά αποδίδουν καλύτερα από ένα, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλα μέρη του σώματος… Θα είστε άκρως επικοινωνιακοί και θα θέλετε να δώσετε στο ταίρι σας όλο τον χρόνο που του έχετε στερήσει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, μελετήστε την ποιότητα και των άλλων σχέσεών σας και εστιάστε στη δημιουργία αρμονικής ατμόσφαιρας. Συζητήστε τους κοινούς στόχους και τα όνειρά σας, τόσο με τα ταίρι σας όσο και με τους φίλους που εμπιστεύεστε.

Ζώδια σήμερα Λέων

Πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από τον προσγειωμένο Αιγόκερω επισκοπεί σήμερα τον 6ο Οίκο σας την ευημερία σας, προκειμένου να σας θυμίσει ποια είναι τα όριά σας. Αν το άγχος τείνει να ξεπεράσει τα επίπεδα των αντοχών σας, θα πρέπει να βρείτε πρακτικές χαλάρωσης. Αν δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε αυτή την περίοδο, φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας και μην ξεχνάτε την άσκηση. Ξέρετε ότι η ζωή είναι γεμάτη πιέσεις, γι’ αυτό καλείστε να βρείτε τους δικούς σας αποδοτικούς τρόπους για να τις χειρίζεστε

Ζώδια σήμερα Παρθένος

Είστε έτοιμοι για ανεμελιά και απολαύσεις, αγαπητοί Παρθένοι; Η Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο σας του πάθους αλλά και της δημιουργικότητας, ζητά από εσάς αυθορμητισμό και έκφραση της καλής σας διάθεσης! Όσο κι αν θεωρείτε ότι το ταίρι σας μπορεί να διαβάζει τη σκέψη σας, εσείς μιλήστε και πείτε όσα μύχια κρύβετε στο μυαλό σας. Κάντε μια έκπληξη με ένα όμορφο δείπνο, για το οποίο θα πρέπει να σας ευχαριστήσει μετά! Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι της σαγήνης σας καλεί να αναδείξετε την ικανότητά σας στο φλερτ. Βγείτε, για να δείτε και να σας δουν.

Ζώδια σήμερα Ζυγός

Ισχύει το «σπίτι είναι όπου βρίσκετε η καρδιά», αγαπητοί Ζυγοί; Η σημερινή παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, θα σας βοηθήσει να το διαπιστώσετε. Τίποτα δεν θα σας ευχαριστήσει περισσότερο, από το να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους απολαμβάνοντας στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης με ένα φλιτζάνι καφέ. Βάλτε πινελιές ομορφιάς και φροντίδας και στον εργασιακό σας χώρο, για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Μια γυναίκα ενδέχεται να αποδειχθεί καίριας σημασίας σήμερα, γι’ αυτό προσεγγίστε τις σημαντικές κυρίες της ζωής σας.

Ζώδια σήμερα Σκορπιός

Απλώστε τις γέφυρες που οδηγούν στο κάστρο σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, ανορθώνοντας τη διάθεσή σας για συναντήσεις και συζητήσεις για όλα και όλους. Τα πειράγματα μπορούν να σπάσουν και τον πάγο με μια πρόσφατη γνωριμία, είτε να εξαλείψουν την ένταση με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Αξιοποιήστε την αίσθηση του χιούμορ σας, καθώς το γέλιο είναι το καλύτερο μέσο για να επιλύονται οι διαφορές… Είναι δύσκολο να μην σας ανταποκριθεί κάποιος όταν του χαμογελάτε!

Ζώδια σήμερα Τοξότης

Σηκώστε τα μανίκια σας, αγαπητοί Τοξότες! Με τη Σελήνη στον γήινο Αιγόκερω και τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και της ασφάλειας, οι συνεργασίες σας θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας. τα σχέδιά σας έχουν τις πιο αίσιες προοπτικές, αρκεί να μην κρύβετε κάποια σημαντικά στοιχεία τους κάτω από το χαλί… Παραμερίστε κάθε άρνησή σας και εστιάστε στην ρεαλιστική επεξεργασία των δεδομένων. Αυτή μπορεί να είναι η αρχή της πιο όμορφης και παραγωγικής σας περιόδου!

Ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Σήμερα είστε οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα της στα δικά σας ιδιαίτερα διαμερίσματα, θα σας διέπει μια σπάνια διάθεση να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, προτιμήστε να επιστρατεύσετε τα πολιτικά σας χαρίσματα και να δώσετε στον περίγυρό σας αυτό που έχει ανάγκη – ή να πείσετε ότι δίνετε αυτό που έχει ανάγκη… Χωρίς απολογίες, αδράξτε το μεγαλύτερο μερίδιο της τύχης και της χαράς και μην κάνετε καμία έκπτωση στις επιθυμίες σας. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι’ αυτό αφιερώστε σας σε αυτά που εσείς θέλετε – ακόμα κι αν πρέπει να τα κάνετε μόνοι!

Ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μην παραφορτώνετε το πρόγραμμά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη επισκέπτεται σήμερα τον Αιγόκερω και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ίασης. Πρέπει να προσφέρετε στον εαυτό σας χρόνο χαλάρωσης, για να ανανεώσετε τις πηγές ενέργειας του οργανισμού και του μυαλού σας. Θέστε την προσωπική σας ευημερία ως προτεραιότητα, διαλογιστείτε, ελάτε σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά σας. Παράλληλα, αυτή είναι ιδανική περίοδος για να βάλετε τέλος σε όσα θέματα έχουν βαλτώσει στη ζωή σας.Απελευθερώστε τα και θα νιώσετε να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας.

Ζώδια σήμερα Ιχθύες

Με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αγαπητοί Ιχθύες! Με την Σελήνη στον ρεαλιστή Αιγόκερω και τον 11ο Οίκο σας των ομαδικών δραστηριοτήτων, σήμερα πρέπει να πατήσετε στη γη και να προσεγγίσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Αποδεχθείτε τις προσκλήσεις των φίλων και μείνετε ανοικτοί σε νέες γνωριμίες, για να ανακαλύψετε πόση δύναμη μπορούν να έχουν οι αριθμοί! Τα κοινά σας ενδιαφέροντα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα είναι το καλύτερο εργαλείο για να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε προσεγγίσεις που θα σας φανούν πολύτιμες στο μέλλον!

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018