Αθλητισμός

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η “τεσσάρα” επί της Λεγανές

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η “τεσσάρα” επί της Λεγανές
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δείτε τα γκολ στη χθεσινή της νίκη με 4-1.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με σούπερ Μπέιλ και Μπενζεμά επικράτησε άνετα με 4-1 της Λεγανές.

Η επιθετική τριπλέτα έβγαζε φωτιές, ο Μπενζεμά πλέον έχει σκοράρει απέναντι και στις 33 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στη La Liga και η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε μόλις 68′ για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 και στη συνέχεια να κατεβάσει ταχύτητα. Οι Blancos έβγαλαν ωραίες συνεργασίες, δεν αγχώθηκαν μετά την ισοφάρισε των συμπολιτών και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Λεγανές να αμφισβητήσει την υπεροχή τους.

Μόλις στο 6′ ο κεφάτος Ασένσιο βγήκε μόνος του απέναντι στον Κουέγιαρ από την ωραία μπαλιά του Μαρσέλο, αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 10′ ο Μπενζεμά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα μετά την επικίνδυνη σέντρα του Μπέιλ, όμως στο 17′ ο Ουάλός ήταν εκείνος που βρέθηκε σε θέση βολής και δεν λάθεψε. Ο Καρβαχάλ του έστρωσε τη μπάλα με το κεφάλι και ο Μπέιλ με μονοκόμματο σουτ βρήκε δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Κουέγιαρ, σκοράροντας για έβδομο σερί ματς.

Η Λεγανές δεν το παράτησε. Στο 23′ ο Καζεμίρο έκανε πέναλτι στον Εράσο και ο Καρίγιο με πλασέ ισοφάρισε. Ο Μπενζεμά είχε μια ακόμα καλή στιγμή πριν το ημίχρονο, με τον Κουέγιαρ να αποκρούει με το πόδι το σουτ του.

Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και οι blancos μπήκαν στο δεύτερο μέρος για να τελειώνουν όσο το δυνατον πιο γρήγορα. Στο 48′ ο Μπενζεμά έγραψε με κεφαλιά το 2-1 έπειτα από σέντρα του Ασένσιο. Ο αμυντικός που τον μάρκαρε έπεσε κάτω, ο διαιτητής το ακύρωσε προσωρινά, όμως αφού συμβουλεύτηκε το VAR το μέτρησε κανονικά.

Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και στο 58′ ο Κρόος αστόχησε για πολύ λίγο. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπενζεμά συνεργάστηκε υπέροχα με τον Μαρσέλο και με ωραίο σου έγραψε το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 65′ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Δείτε τα γκολ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments