Αθλητισμός

Βαλβέρδε σε Μπαρτσελόνα: “Τα λέμε από Γενάρη”

Βαλβέρδε σε Μπαρτσελόνα: “Τα λέμε από Γενάρη”
Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε άμεσα, αλλά εκείνος την έβαλε στον... πάγο.

Να θέλει η Μπαρτσελόνα να σου ανανεώσει το συμβόλαιο κι εσύ να το παίζεις… δύσκολος! Κι όμως συνέβη. Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίο προσέγγισαν οι “μπλαουγκράνα” προκειμένου να του ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η “MARCA”, ο Βαλβέρδε στην πρώτη προσέγγιση που του έκανε η Μπάρτσα για να συμφωνήσουν, αρνήθηκε να δώσει τα χέρια!

Το ισπανικό Μέσο επισημαίνει ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε χρόνο από τους διοικούντες. Και τους είπε να συζητήσουν εκ νέου τον Γενάρη.

Ο Βάσκος δεν περιμένει κάτι άλλο επαγγελματικά, σκοπός του είναι τόσο εκείνος όσο και το κλαμπ να έχουν “καθαρή” εικόνα για το μεταξύ τους μέλλον, αφού η ομάδα βγάλει το πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Βαλβέρδε ανέλαβε την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017. Ξεκάθαρος στόχος της διοίκησης ήταν να την επαναφέρει στην κορυφή της Ισπανίας, κάτι που έκανε. Υπό τις οδηγίες του, η Μπάρτσα έκανε καταπληκτική χρονιά πέρσι και πήρε… περίπατο το πρωτάθλημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην Μπάρτσα επιθυμούν να του ανανεώσουν άμεσα το συμβόλαιο. Επιπλέον, οι Καταλανοί φοβούνται να μην υπάρξει κάποια ομάδα που θα τον προσεγγίσει και θα του δώσει περισσότερα χρήματα προκειμένου να τον δελεάσει. Ωστόσο ο ίδιος ο πρώτην προπονητής του Ολυμπιακού δεν συζητάει κάτι τέτοιο τούτη την ώρα. Προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Μπαρτσελόνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments