Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους Τρίτη (18/09/18)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους Τρίτη (18/09/18)
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους Τρίτη (18/09/18).

  • Κριός

Εάν έχετε βγει ραντεβού -ή απλά αράζετε με φίλους- να είστε προετοιμασμένοι για μικρές ατυχίες, περίεργες μικρές παρεξηγήσεις ή ακόμη και αναβολή σχεδίων. Εάν το διαχειριστείτε σωστά (κατά προτίμηση με χιούμορ) θα είστε ήρωας!

  • Ταύρος

Θέλετε να είστε η ψυχή του πάρτι; Είναι κάτι που τώρα μπορείτε να κάνετε. Φυσικά, πάντα κάποιος μυστηριώδης και σιωπηλός τύπος κάνει εντύπωση στους άλλους. Ίσως να θέλετε να αλλάζετε ρόλους!

  • Δίδυμοι

Η τυχαία προσέγγιση της ερωτικής σας ζωής δεν αποδίδει όσο η προσεκτική σκέψη και οι έξυπνες ενέργειες – τι πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να το βρείτε; Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι κάνετε.

  • Καρκίνος

Είναι δύσκολο να παίρνετε αποφάσεις! Το πιθανότερο είναι ότι θέλετε να βάλετε κάποιο φίλο σας να αναλάβει τα ερωτικά σας σχέδια ή να αφήσετε να τα αναλάβει όλα το ραντεβού σας. Αν πρέπει να έχετε εσείς τον έλεγχο, βεβαιωθείτε ότι θα σκεφτείτε ένα σχέδιο και θα το ακολουθήσετε – διαφορετικά θα αμφιταλαντεύεστε όλο το βράδυ!

ζώδια για ελεύθερους 18/09 Τρίτη

  • Λέων

Ενώ είστε απορροφημένοι με ό,τι σας κάνει να περνάτε καλά σήμερα, φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάτι που μπορεί να είναι σοβαρό. Ακούστε προσεκτικά αυτά που σας λένε οι άλλοι. Κοιτάξτε πιο βαθιά από αυτό που βλέπουν τα μάτια σας – προσπαθήστε να τους δείτε με την καρδιά σας.

  • Παρθένος

Είτε βρίσκεστε σε κάποιο ραντεβού ή έξω με τους φίλους σας, φροντίστε ώστε να διατηρήσετε τα σχέδια σας ευέλικτα και βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλές διαθέσιμες επιλογές. Είναι πιθανό να αισθανθείτε λίγο ανήσυχοι, οπότε ακολουθήστε το ένστικτό σας.

  • Ζυγός

Μια αλλαγή έρχεται στο δρόμο σας – και μπορεί να είναι τεράστια! Σκεφτείτε το μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε – και βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτά που μπορείτε να προσφέρετε. Να είστε προετοιμασμένοι για ο,τιδήποτε – ή οποιονδήποτε.

  • Σκορπιός

Η ενέργειά σας είναι εκπληκτική αυτή τη στιγμή. Τα χαρίσματά σας είναι πέρα από κάθε προσδοκία, το σεξαπίλ σας είναι στο απόγειο και αισθάνεστε υπέροχα μέσα σας.

Εγκαταλείψτε κάτι στο οποίο ήσασταν προσκολλημένοι για πολύ καιρό και ενστερνιστείτε κάτι καινούργιο.

  • Τοξότης

Ο έρωτας έχει τη δική του λογική αλλά τώρα είναι εξαιρετικά εύκολο να κατανοήσετε τα μυστήρια του – για σας τουλάχιστον.

Αφήστε κατά μέρος τυχόν βεβαιότητες και προσδοκίες και απλά δείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε.

Μια δύναμη έρχεται στο δρόμο σας σήμερα αλλά η δύναμη του έρωτα μπορεί να είναι λίγο περίεργη.

Μπορεί να σοκαριστείτε – ή να κάνετε κάτι που θα σοκάρει κάποιον άλλον. Μπορεί η έμπνευση να είναι στο δρόμο – ή να αισθάνεστε χημεία με κάποιο καινούργιο πρόσωπο.

ζώδια για ελεύθερους 18/09 Τρίτη

  • Υδροχόος

Είστε πιο χαρούμενοι τώρα με μια ποικιλία κοινωνικών υποχρεώσεων και χαλαρού χρόνου με τον εαυτό σας – ή έστω με την αδερφή-ψυχή σας.

Βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπερφορτώσετε το πρόγραμμά σας και ότι δεν θα παραβλέψετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα.

  • Ιχθύες

Είστε ιδιαίτερα χαριτωμένοι όταν είστε ντροπαλοί αλλά όταν προσπαθήσετε, μπορείτε να κερδίσετε τους πάντες με την προσωπικότητά σας.

Δοκιμάστε το σήμερα. Εξασκηθείτε με μερικά καινούργια άτομα. Στην χειρότερη περίπτωση θα κάνετε μερικούς νέους φίλους!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments