Ελλάδα

Φωκίδα: Συνελήφθη 76χρονος για ασέλγεια σε 13χρονα – Τους έταζε χρήματα και τα απομόνωνε

Φωκίδα: Συνελήφθη 76χρονος για ασέλγεια σε 13χρονα – Τους έταζε χρήματα και τα απομόνωνε
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Φωκίδα.

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αφού ένας άνδρας ασελγούσε σε βάρος δύο κοριτσιών μόλις 13 ετών. Συγκεκριμένα, όπως γράφει το lamiareport, πρόκειται για έναν άνδρα 76 ετών ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα της Τετάρτης σε απόμερη περιοχή του παραλιακού οικισμού Καστρακίου Φωκίδας.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα θύματά του ήταν δύο κοριτσάκια Ρομά.

Πώς ο 76χρονος τα αποπλανούσε

Σύμφωνα πάντα με το lamiareport, ο ηλικιωμένος άνδρας προσέγγιζε τα δύο κορίτσια, τους έπιανε την κουβέντα και εν συνεχεία υποσχόμενος ότι θα τους δώσει λεφτά και τα οδήγησε  σε ένα  ερημικό μέρος.

Εκεί, δίχως κανείς να μπορεί να τον δει και να τον ακούσει άρχιζε να ασελγεί στα 13χρονα. Για καλή τύχη όμως των κοριτσιών, 0 76χρονος την ώρα τις δράσης του έπεσε πάνω σε περιπολία των αστυνομικών του ΑΤ Ευπαλίου.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν τον 76χρονο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο ανήλικα κορίτσια και του πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άμφισσας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη που του καταλογίζεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments