Πολιτισμός

Βασίλης Καλούσης: Το προσωπικό δράμα που έριξε τον λαϊκό τραγουδιστή στις ράγες του τρένου

Βασίλης Καλούσης: Το προσωπικό δράμα που έριξε τον λαϊκό τραγουδιστή στις ράγες του τρένου
Βασίλης Καλούσης: Τι τον οδήγησε σε σκέψεις που τον βασάνιζαν και εν τέλει στην αυτοχειρία.

Βασίλης Καλούσης: Για δέκα ημέρες παρέμεινε στα ψυγεία του νεκροτομείου ως “αγνώστου ταυτότητας” ο λαϊκός τραγουδιστής του ’80, Βασίλης Καλούσης μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε την 1η Οκτωβρίου, πέφτοντας στις ράγες του τρένου στο σταθμό του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Καλούσης δε μπορούσε να αντέξει την ανεργία, η οποία τον είχε βυθίσει σε σκέψεις που τον βασάνιζαν και τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Ο τραγουδιστής έπεσε στις ράγες του τρένου βάζοντας τέλος στη ζωή του και το σώμα του ανασύρθηκε διαμελισμένο.

Όπως δήλωσε στην Espresso ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, ο οποίος έκανε γνωστή την τραγική είδηση, μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές προσπαθούσε να του βρει δουλειά, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. “Μου είχε πει ότι τον φιλοξενούσε ένας κουμπάρος του, ο οποίος πέθανε, όμως, από καρκίνο. Έτσι, ο Βασίλης έμεινε ξεκρέμαστος”.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Καλούσης

Ο Βασίλης Καλούσης τραγούδησε βαθιά ερωτικά κομμάτια με τη μοναδική του φωνή του από το 1982 έως περίπου τα μέσα του ’90 δίπλα σε μεγάλες φωνές στα νυχτερινά κέντρα της Εθνικής Οδού και στην Αχαρνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments