Πολιτισμός

Angelo Tsarouchas: «Ο ορισμός της κωμωδίας ορίζεται από την οπτική που έχεις για τον κόσμο γύρω σου. Αυτό την κάνει αστεία!»

Angelo Tsarouchas: «Ο ορισμός της κωμωδίας ορίζεται από την οπτική που έχεις για τον κόσμο γύρω σου. Αυτό την κάνει αστεία!»
O Angelo Tsarouchas σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο pagenews.gr.

Angelo Tsarouchas: Πρόκειται για έναν διεθνούς φήμης κωμικό. Έχει εμφανιστεί σ’ ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη, από τον Καναδά ως την Αυστραλία, τόσο σε solo παραστάσεις, όσο και ως guest κωμικών, όπως ο Russell Peters και o Vince Vaughan.

Επίσης, συνδυάζει την επιτυχημένη stand up καριέρα με εμφανίσεις σε σειρές και ταινίες μεταξύ των οποίων είναι τα: “Mad Men”, “Last Comic Standing”, “John Q”, “The Recruit” και “Cinderella Man.

Ο Angelo Tsarouchas έρχεται στη χώρα μας, φέρνοντας μαζί του την καινούρια του παράσταση με τίτλο “Appetite for Discussion”, στην οποία μας «σερβίρει» τις εμπειρίες του ζώντας ανάμεσα στην ελληνική και την αμερικανική κουλτούρα, γαρνιρισμένες φυσικά με πολύ γέλιο. Μεταξύ άλλων θα μοιραστεί μαζί μας το πόσο πολύ διαφέρει η ελληνική οικογένεια απ’ όλες τις άλλες και το πώς είναι να μεγαλώνεις στη διασπορά. Έτσι, αποφασίσαμε, αν και η συνέντευξη δόθηκε αρχικά στα αγγλικά, να κάνουμε μια σύντομη κουβέντα μαζί του για να τον γνωρίσουν οι αναγνώστες του Pagenews.gr.

Πώς είσαι Angelo σαν άτομο; Εντός κι εκτός σκηνής;

Δυστυχισμένος. Είμαι Έλληνας οπότε πάντα ανησυχώ για κάτι και μετά κάνει κλικ ο διακόπτης στο κεφάλι μου κι είμαι ευτυχισμένος. Έτσι είμαστε όλοι!

Τι σημαίνει το stand -up για σένα;

Σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχω μία δουλειά που θα μισούσα. Λένε ότι αν κάνεις κάτι που αγαπάς δεν σου φαίνεται πότε σαν δουλειά οπότε μάλλον δε θα χρειάζεται να ξαναδουλέψω στη ζωή μου! Ειδικά με τους έλληνες γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν γιατροί ή δικηγόροι. Κι εγώ ήμουν τυχερός, γιατί ενώ ο πατέρας μού έλεγε «Θα σε πληρώνουν να λες ανέκδοτα; Τι βλακείες μου λες τώρα!» η μάνα μου ήταν περισσότερο της άποψης ότι αν αυτό θες να κάνεις καλώς. Έτσι ήτανε πάντα.

Κι είναι ωραίο να βλέπω νέα παιδιά, ειδικά ελληνόπουλα να έρχονται και να μου λένε ότι χάρη σε μένα αποφασίσανε ότι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί ή stand-up κωμικοί. Αν μπορείς να αποτελέσεις έμπνευση για κάποιον να κάνει κάτι δημιουργικό αυτό είναι πάντα καλό.

Τι θέματα αναλύεις στις δικές σου παραστάσεις;

Όλα όσα μ’ ενοχλούν όπως η οικογένεια, η τεχνολογία, οι άνθρωποι που δεν σκέφτονται και πολύ κτλ. Δεν υπάρχει έλλειψη υλικού αυτές τις μέρες, ειδικά αν ζεις στην Αμερική!

Πώς περνάς τον χρόνο σου όταν δεν έχεις παραστάσεις;

Περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, γράφω και χαλαρώνω. Το να κάνεις συνεχώς περιοδείες σού στοιχίζει.

Σε τι διαφέρουν οι δικές σου παραστάσεις από των άλλων stand- up κωμικών;

Οι γονείς μου είναι Έλληνες μετανάστες που πήγαν στον Καναδά κι εγώ ζω στο Λος Άντζελες παντρεμένος με Αρμένισσα. Η οπτική μου είναι πολύ διαφορετική. Ας μην ξεχνάμε πως ο ορισμός της κωμωδίας ορίζεται από την οπτική που έχεις για τον κόσμο γύρω σου. Αυτό την κάνει αστεία.

Ενδιαφέρομαι πολύ για το “γιατί” του θέματος. Γιατί σκεφτόμαστε έτσι; Γιατί αντιδρούμε έτσι; Η κόρη μου, όταν ήμασταν στην Αυστραλία  με ρώτησε: «Μπαμπά, γιατί οδηγούν στη λάθος μεριά του δρόμου;» Οπότε της απάντησα: «Αγάπη μου, ίσως είναι η σωστή μεριά του δρόμου γι’ αυτούς». Το σκέφτεται για λίγο και μου λέει αποφασιστικά: «Όχι, είναι η λάθος μεριά του δρόμου!».

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Stand Up Comedy Special: Angelo Tsarouchas & Γιώργος Χατζηπαύλου on tour!

Φθινοπωρινή συνάντηση κορυφής!

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους καλύτερους και πιο δραστήριους Έλληνες κωμικούς συμπράττει με τον Angelo Tsarouchas, τον σπουδαίο διεθνούς φήμης Ελληνοκαναδό, σε μια περιοδεία ανά την Ελλάδα με τίτλο “Stand -Up Comedy Special”.

Η σύμπραξή του Angelo Tsarouchas με το Γιώργο Χατζηπαύλου δεν προέκυψε τυχαία. Εκτός από τη solo πορεία του, ο Γιώργος εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει, μεταξύ άλλων, κάποιες από τις πιο επιτυχημένες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με διεθνείς αγγλόφωνους κωμικούς (Alistair Barrie, Ben Norris, Paul Thorne κ.ά), τους οποίους έχει προσκαλέσει στην Ελλάδα. Φέτος είναι μεγάλη η χαρά του που ο βραβευμένος Ελληνοκαναδός κωμικός αποδέχτηκε την πρόσκλησή του γι’ αυτό το κοινό τουρ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράσταση του κου Χατζηπαύλου θα είναι στα ελληνικά ενώ του κου Tsaroucha στα αγγλικά.

Ταυτότητα παράστασης:

Πρώτος σταθμός: Θεσσαλονίκη, 2 Νοεμβρίου στον Κινηματογράφο Κολοσσαίον

Στάσεις περιοδείας:

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

CINE STUDIO (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΘΕΑΤΡΟ ACT (ΠΑΤΡΑ)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Θέατρο Βέμπο (ΑΘΗΝΑ)

Τιμή εισιτηρίου: 12€ | Προπώληση: 10€

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments