Πολιτική

Νέα Δημοκρατία Μαξίμου: Η απάντηση της αντιπολίτευσης

Νέα Δημοκρατία Μαξίμου: Η απάντηση της αντιπολίτευσης
Νέα Δημοκρατία Μαξίμου: Η Πειραιώς απάντηση στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Νέα Δημοκρατία Μαξίμου: Μπαράζ ανακοινώσεων από Νέα Δημοκρατία και Μαξίμου για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, στην οποία αναφερόταν στην προφυλάκιση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν, για τον εκφυλισμό της πολιτικής και για το εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που δημιούργησαν» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε γραπτή του ανακοίνωση.

«Εκτός εάν επιμένουν στις θεωρίες περί σκευωρίας της κυβέρνησης» συμπληρώνει σημειώνει: «Ό,τι και να κάνουν όμως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά, δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας:

«Επειδή ο Αλ.Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της ΝΔ.», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς δίνοντας απάντηση σε ανακοίνωση του Μαξίμου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει: «Αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Ακη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments